Hayır kendi imalatım değil tabiki ;bmw nin kilidini( lsd ) timken rulman,casrtrol 75/140 lsd yağ ,bmw oem keçe kullanıyorum .
Hayır kendi imalatım değil tabiki ;bmw nin kilidini( lsd ) timken rulman,casrtrol 75/140 lsd yağ ,bmw oem keçe kullanıyorum .
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Peki montaj süresi nedir, ben şehirdışında olduğum için arabayı bırakıp gitme şansım yok, 1 iş günü içinde halloluyor mu?
Bir de kullanılan malzemeler yeni mi, çıkma mı?
48 saat yazmıştım yukarıda, difi söküp yolluyorsunuz,yağ keçe rulman balata sıfır oluyor tabiki ,sizin dif sizin ayna maruti sizin kapak sizin kovan kullanılıyor kullanılıyor.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Ok anladım, bizim gelmemize gerek yok, diff'i söküp size yollamamız yeterli demek, geriye takma işini gene biz kendimiz ustamızla hallediyoruz.
lsd tip kilitli diferansiyelin günlük kullanımda herhangi bir dezavantajı var mı ?
fabrika çıkışlı konmamasının sebebi sadece maliyet midir ?
% kaç kaydırmalı tip kullandığınız ?
yazılımsal bir müdahale gerekiyor mu neticede dsc daha farklı veriler toplayacak devrede iken ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)