User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Satarsın satamazsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Satarsın satamazsın...

Değerli dostlar...
    Ankara'da bir tanıdık vasıtası ile ilanlarda olmayan bi Golf R bulduk 2011 model. Km. baya düşük ve kurcalanmamis tam aradığım gibi bir araç.
    Sahibine birsekilde ulaştık. Lakin, adam satmam diyor... Adamcagiz 40'li yaşlarında ve bizi kovalamadi Allahtan )

İkna çalışmalarına başlayacağım yavaş yavaş. Başına böyle bi durum gelen oldu mu? Neler yapılabilir? Özellikle bu tarz diyaloglara girenlerin tavsiyelerini bekliyorum...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teyze amca kovalayanlar yazar şimdi

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Satılmayacak mal yoktur ama araç sahibinin istediği bedeli verirsen

Mesela benim zamanında corollamı almak istemişlerdi o zamanlar 23k eden arabaya sıfır dizel corolla parası istemiştim. Adamlarda s.ktir olup gitmişlerdi

O golf R 100k ediyosa sahibi 200k ister verirsen alırsın

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda "hacı amcadan,65 yaşındaki dededen,emekli teyzeden bebekler bebeği" araç düşüren (!) çok.
    Kesinlikle yardımcı olacaklardır.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Adam cağız satmak istemiyosa vardır bir sebebi niye rahatsız ediyosunuz ki ilana koyup satmak istemeyenleri rahatsız etseniz daha iyi olur.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mafya değiliz canım.
    Helali hoş olsun demezse almam zaten.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanin kiymetini bileceginize inanirsa belki bi sans verebilir
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rizasi olmadan alinan maldan hayir gelmiyor kim ne derse desin , siz numaranizi birakin satmak isterse size donus yapsin

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasa fiyatindan 3 5 fazla verirsen alabilirsin diye dusunuyorum ama tabiki forumdaki "Dededen, teyzeden amcadan" surekli dusurenler daha iyi bilirler

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasa fiyatindan 3 5 fazla verirsen alabilirsin diye dusunuyorum ama tabiki forumdaki "Dededen, teyzeden amcadan" surekli dusurenler daha iyi bilirler
    Bir sana bulamadık şöyle emmiden yada teyzeden bir araba bak herkes nasıl buluyor
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile ile gidip Allah'ın emri peygamberin kavliyle isteyeceksin yapacak birşey yok usta Allah kolaylık versin içi içine sığmaz insanın aradığı arabayı bulunca

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öyle kolay olsaydı gri suprayı çoktan alırlardı

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evine baklava yolla

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende satılık olmayan iki araca baktım birisi elimden son anda kaçırdığım 95 corolla, 2.si şuan sahibi olduğum 97 corollam. uzun olcak ama anlatmak istedim
    kaçırdığım corollayı bir akrabamız 10 sene binip astsubay olan sahibine satmıştı. iş güç oturttuktan sonra araba almak için başladık araştırmaya ve aklıma akrabamızın sattığı corolla geldi aradım dedim dayı sen arabayı kime sattın ara sıra görüyorum ama sahibi ne iş yapar falan çalıştığı yeri öğrendim gittim askeriyeye nöbet tutan askere sordum;''

B:bir astsubay varmış corollası olan o arabayı satıyormuş (tabi yok satma durumu falan ama derdim araç sahibi ile görüşüp ikna etmeye çalışmak ) A:kumtanımızın arabası var ama satmıyo o ,
    B:nasıl olur satıyormuş asker aga sen bir çağır hele müsaitse görüşmem lazım ( içeri de sokmuyor araç sahibini de çağırmıyor inat çıktı biraz ama sonunda aradı sabit telefondan ismini hatırlamıyorum)
    A: .... komutan burdamı ziyaretçisi var ,hııı tamam o zaman dedikten sonra kapattı yokmuş izindeymiş kendisi
    B: cep varsa verirmisin var veriyim dedi aldım tşkrler falan filan ayrıldım ordan aradım..
    telefonu açtı; lafa girdim hemen,
    B: Selamın Aleyküm komutanım numaranızı askeriyeden aldım size birşey söyleyeceğim ama ne kadar doğru olur bilmiyorum
    K: kimsin sen yav
    B: Ben sizin aracı satlığa çıkardığınızı duydum bu yüzden rahatsız ettim sizi
    K: heeeeaa satıyum satıyum gel
    B: Komutanım ciddi alıcıyım ben aracı görebilirmiyim
    K: Tabii görebilirsin 19 liradan aşağı vermem
    Byok daha nelerrr en fazla edeceği 15-16 dedim içimden ama aracın çok temiz ve düşük km oldugunu bildiğim için) müsaitseniz yarım saate bulup gösterelim sanayiye
    K: yoldayım ben yarın görebilirsin ancak
    B: tamam yarın arayacağım sizi hayırlı günler dedikten sonra kapattık
    ertesi gün buluştuk, ya arkadaşlardan birisi şaka yapıyor sandım ben başka birini konuşturuyorlar başka bir numaradan arayıp, tanıdık birini bekliyordum ben sohbet ederiz falan diye dedi buluştuğumuzda.
    (yani niyeti yok satmaya anlaşıldı ) komutanım herşeyde var bir hayır gidip gösterelim dedim istemeye istemeye de olsa sözünü yememek için götürdük gidişi falan çok hoşuma gitti hele efsane kasanın kendine has sesini duydukça daha da hoşlandım araçtan.umdugum gibi temiz çıktı bikaç parça boya haricinde,140000 civarlarında kmli değişensiz çıktı.. pazarlık yaptık 17 ye bitirdik haftasonu oldugu için p.tesi beklemek zorunda kaldım yoksa hemen satışı alırdım pazarlıktan sonra. sevinçli sevinçli eve geldim akşamüstü aradı ya ben aracı satmıyorum memnunum arabamdan kbakma falan fıstık..hayırlısı dedik olmadı o iş..
    ertesi gün dolaşırken şu anki aracımı gördüm uzaktan pazar yerine yakın bir yerde,yaklaştım yanına sahibini aracın başında bekledim bu arada da iyice inceledim sağını solunu gayet güzel görünüyordu...pazaryerine yakın biryerde oldugu için nasılsa çok sürmez gelmesi diye düşündüm Nitekim öyle oldu biraz bekledikten sonra dörtlülerin yandığını kapı kilitlerinin açıldığını gördüm sahibi geldi 50 li yaşlarda birisi. bende araca yaklaştım selamın aleyküm aleyküm selam faslından sonra, ya size birşey soracam bu araçlara sağlam diyorlar tavsiye edermisiniz aynı kasadan almayı düşünüyorum diyerek saf ayağına yattım arabanın inini cinini bildiğim halde dinledim araç sahibinin anlattıklarını araç sahibi anlattı da anlattı..sonra da çevredekilerin anlattıkları kadar var demekki bu araçlar maşallah sizin araçta orjinal duruyor kasası düzgün ellenmemiş sanki hiç dedim.Kardeşim bu araç 4 yıldır bende aldığımda da böyleydi hiçbiryeriyle orjinallik bozacak birşey yapmadım değişeni yok 1 parça boyası var o derece temiz dedi.parçası da ucuz trigerini balatalarını,tüp tankını, yağını suyunu falan komple yeni değiştirdim dedi. (oh oh iyi bakımlarıda tam diyorum içimden )
    Aklım km takılı kalmıştı ama eğilip bakamadım hani sonucta araç adamın henüz km si kaçta acaba dedim ''135.000 küsürlerde'' deyince aşık oldum kesinlikle bu araba benim olmalı dedim içimden, satarmısınız dedim satmam dedi.satarsanız alırım ama dedim memnunum satmam dedi bence satmalısınız dedim satmıyorum dedi ciddi alıcıyım param hemşerime nasip olsun dedim, satarsam 20 den bir kuruş aşağı vermem dedi bende tamam yarın götürüp gösterelim sanayiye dedim.bu konuşma akşamüzeri olduğu için için mecburi ertesi güne kaldı.numaralaştık ayrıldım oradan.
    akşam içime kurt düştü ulan dedim bu da diğer araba gibi olmasın satmıyorum vazgectim falan diye aramasın umdugum gibi olmadı ertesi gün buluştuk dediği gibi tek parça boya değişensiz km orjinal 135.674.. pazarlıgı yaptık aldım hemen satışı aldıktan sonra hiç aklımda yoktu satmak ama nasip işte dedi araç sahibi..
    ama bana yeni değiştirdiği tüp tankının projesinin çizim ücretini kitlediğini ertesi gün farkettim olsun 50- 60 lira ne de olsa
    araç alma maceramız böyleydi uzun oldu biraz k.bakmayın bir başladım buraya kadar yazmışım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence fazla zorlamayın dicem ama bu sefer de amca gidicek başkasına vericek 1 2 ay sonra sende ısrar etmediğine pişman olacaksın falan Karışık bi durum. Eğer araya sokabileceğiniz adam onun tanıdığıysa onun kanalından ilerlemeye yönelin. Tatlı dil misali

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle ısrarcı olun ama sinir edecek şekilde değil öncelikle bu araçlara sağlam diyorlar muhabbetiyle başlayabilirsiniz
    Sonrasında ikna olursa eğer 3 e 5 e bakmayacaksınız piyasanın üstünde bile olsa rakam alacaksınız bineceksiniz

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya aşık olduğunuzu ona hissettirin bence ruyalarıma giriyo falan ben megane rs için bu yolu izledim başarılı oldum kaparo almıştı almasaydı benimdi o araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın plakasını biliyormusunuz bizim karşı komsu olabilir oda kırklı yaşlardaydı
    Just Avoiding

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 yılında, tosbaların bu kadar popi olmadığı ve pahalı olmadığı, kralını 7 bine aldığımız zamanlarda, ilk sahibinden çok orijinal 74 model tosbanın kapsında 3 ay yattı arkadaşım. 11 bine kadar verebileceğini söyledi. 3-5 ay sonra amcanın evinden yaya bir şekilde geçerken sohbet ettik, satarmısın diye soranlardan bıktığını, almak istersem bana 5 bine verebileceğini söyledi. o şekilde ilk aracımı almıştım 5 sene önce. çokta bunaltmamak lazım, ters tepebiliyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)