Arkadaşlar ;
İftar yaptığımız gün beni Halim çetin aradı ve projesinin aslında bizim düşündüğümüz gibi olmadığını ;
Bazı konuların yanlış aksettirildiği vb. birçok şeyden bahsetti . Ve projesini anlatmak görüşmek istediğini belirtti. İstanbul dışına cıkıcağımdan görüşemedik.
Ama şuan istanbuldayım ve bu akşam buluşup projenin detaylarını net bir şekilde öğreneceğiz.
Aranızda bu buluşmaya gelmek isteyen bizlerle akşam bir kahve içmek isteyenlerden bir liste yazıyım akşam cadde de buluşalım sonra da aklımıza takılan tüm soruları sorup görelim biz mi yanlış düşünüyoruz yoksa gerçekten hakkettiği kadar değer veriyoruz ...
Ayrıca senaryo ve fragmanıda aynı şekilde inceliyip bakabiliceğiz ...
Telefon konuşmamızda açık açık şunu söledim...
''Eyer bizim okuduklarımız vb. olaylar gerçekse bizim durduğumuz taraf net kösteğiz ancak gerçekten bunun sonunda farklı bir olay var ise ve bu internetten bulduklarımız balon şişirme vb. ise bizlere yarar sağlayabilecek bir proje ile uraşıyorsanız köstek değil destekte oluruz .
Ancak dediğim gibi biz sizi kötü tanıyoruz bunu değiştirmek için birşeyler yapmanız lazım .''
şimdi akşam bu buluşmaya kimler geliyor ...
Saat 21:00 da buluşacakmış gibi düşünün ...
Bu arada yanlış anlaşılmasın ben şuan itibariyle halen bu projeye sonuna kadar karşıyım sadece dinlemenin zarar getirmeyeceğini düşünüyorum .Merakımı gidermek ve tam olarak olayı kavramak tek arzum.
şimdi
şöle yapalım
Geç kalan bizi bulamayan yolu karıştıran için Telefonum 0554 400 8009
Saat 20:30 - 21:30 Arasında (en geç 21:30 da orda olun pls )
Bağdat caddesi divan ın yanındaki (şaşkınbakkal) starbucksta buluşuyoruz ...
Liste
1-ef186 - Buğra
2-Eksikeray
3-MuşşşLu
4-Prominent
5-Jamda çöker
6-Mehzentowich
7-TarikS
8-