İyi günler. 1 ay kadar önce yapmış olduğum kaza sonucu aracımı perte ayırdılar. Çok şükür yaralanma vs. olmadı. Şimdi yeni araç arayışına girdik. Bir kaç araç var aklımızda fakat sizlerinde görüşünüzü fikriniz almak istedim. Şimdiden teşekkürler..
![]()
İyi günler. 1 ay kadar önce yapmış olduğum kaza sonucu aracımı perte ayırdılar. Çok şükür yaralanma vs. olmadı. Şimdi yeni araç arayışına girdik. Bir kaç araç var aklımızda fakat sizlerinde görüşünüzü fikriniz almak istedim. Şimdiden teşekkürler..
![]()
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
/ instagram : anilbahrisefit | facebook : anillbahrisefit \
secenekler ikinci elmi pertten alacagın paraylamı üstüne koyulcakmı
gönlüm r-design dan yana - şuanakadar kullanmışşın gerci ama dolu ve r olması keyif verir daha çok
a3 -ikinci tarafa attım eğer son su yasanan emisyon hikayesinde çakallık yapılmış motorların arasında alacagın yada almaya niyetlenecegin araç varsa akibeti belli değil doğuş aracını cagırıp gücünümü kısacak, yazılımmı degişicek verimi neolcak muallakta.
1 - biröcekiyle aynı arabayı kullanmıyım farklı olsun dersende en mantıklısı bu kalıyor içllerinde söyle güzel bixenon sunrooflu. sonradan m yapma olasılığında var
a180'in yanına yanaşmazdım heralde bunların içinde.
1881 - 193∞
Alacağım araç sıfır olacak. Pertten alacağım paranın üzerine biraz katkı yapıp yeni araç alacağım. Evet aracımdan gayet memnunum tekrar almak isterim tabiki. Araştırıyorum fakat kararsız kaldım. 1 ay ı geçti arabasız olmam ve ödeme yapıldığı an da direk arabayı almak istiyorumbmw serisini de merak etmiyor değilim açıkçası. Fiyatları da göz önünde bulunduruyorum
![]()
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
Dostum ben olsam BMW yada tekrar VOLVO düşünürdüm.
Audi zaten Berkan yukarda yazmış. Son olaylar *****.
Merdeces için ise sadece yıldızına para vericeksin. Zira motor Renault dan alınma.
R desing düşünürüm kesinlikle.
Tekrar Volvo ya binerim. Keyfi tabiki güzel. Bmw de yeni araç farklı olacak. Bilemedim. Volvo D2 versiyonu artık bitiyormuş çıkartmayacaklarmış fakat 1 2 sene içinde kasa yenileyip ve yeni motor ile de çıkabilir. Advance olursa cam tavan da olabilir. Kararsızlık beni bitiriyor. Cross country bile aklıma gelmedi değil![]()
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
busefer Volvoyu alırsan siyah değilde ya R mavisi yada kırmızı olsun. yok eğer bmw dersen oda lütfen beyaz ve estoril olmasın![]()
örnek acısından
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
1881 - 193∞
1 serisi guzeldir, ama ici bir V40 kadar geniş degil, kesinlikle mercedes a almayın...
Coskun ARIKAN
Dun A3 Sedan aldik kardesime , yazilim ve geri cagrilma konusunun ulkemizdeki degerlere aykiri olmadigi icin bir degisiklik veya guncellemeye gidilmeyecegini ozellikle soylediler . Bize bu liste opsiyonlariyla birlikte 141.000'e geldi . Sportback kirmizi 1.6 tdi sline vardi ellerinde ona da 130 diyorlardi 125 civarina alinabilir .
![]()
oyumu R design volvo'dan yana kullanıyorum. hem duruşu hem de sağlamlığı ile diğerlerinden üstün olduğunu düşünüyorum.
Bu sefer siyah almayacağım. Advance alırsam eğer Power mavi renk istiyorum. R design te bir bayi de Hazar mavisi varmış o da güzel. Bmw yi bilmiyorum kararsızım Bmw renginde
Bmw farklı araç olacağı için gönül ona da gitmiyor değilv60 ta güzel ama v40 ideal gelicek
v40 gayet geniş diğer araçlara göre. 1 serisini incelemek nasip olmadı yakından
A3 hatchback olabilir fiyatlar arası çok oynuyor gibi
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
Bende yeni a3 kullanıcısıyım hb s-line mitos siyahı 116.00 e geldi eski kur ile donanımlar yukarıdaki liste ile hemen hemen aynı ön sensör ve katlanır ayna yok bende bide sanırım cruise control yok yada ben bulamadım![]()
'13 Clio 4 Sporttourer
'14 Volvo V40 Premium
'15 VOLVO V40 R-DESIGN
#swedishmetal
v40 muhtemelen 1 den geniş ve dolu olabilir ama 1inde arkadan ve 8ileri keyfi var zor karar volvo kullanan/seven için
sinyalin altında ayrı bil kol daha varsa cruise vardır. ama aracın ambitionsa cruise opsiyonu yok. ambientede vardı öyle acaip ve sacma
bahsettigim 12. resimde gözüküyor Connecting site...
1881 - 193∞
V40 keyfini taddığınızı düşünerek 1.16d'den yana tercih yapmanızı tavsiye ederim ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)