Moruk eğzos yazmışım aman imla klavuzuna uy yoksa makara konusu olursun..
Öğrenicem inşallah
Printable View
Basin expres, avcilar e-5 duzlugu ve Atakoy sahil yolunu yazmamisim:D
Usta sato usta
Anadolu yakasını daha iyi hatırlıyorum 2001-2007 arası..
Kopuk bir ekip vardı 1 anda herkes toplanır aktivite yapılır dağılınır tekrar başka yerde toplanırdık..
S virajına kim daha iyi girecek diye beklerdik kendimiz denerdik saçma sapan hareketler serisi.. :D
:))) orda bir çok anım vardır ,vti la önümde drag yapan civic si ve bravo hgt yi geçme keyfi gibi :),
Hiç tatmadım bilmiyorum ama o yıllar forumlarda çok dolaşırdım bi abimin imzası vardı,
"Çıkar at 17 leri giy slickleri herşeyi unutturur İkitelli Geceleri. " :D
İkitelli itfaiyenin orda illegal drag yapardık itfaiyecilerde gelir izler yorum yapardı :)
Biz kim araba kim :)
H 3000 hala yaşıyormuş :)
Connecting site...
kamera yoktu telefonlarda ben gece arkadaşları arayıp ses dinletiodum iyi hatırlıyorum.
planet internet kafe vardı varmı hatırlayan orda buluşuyorduk merter mcdonald gidiyorduk.
ve h 3000 tekin abi bi ara merter mc te lastik yakıyordu. sponsor fln bulmuştu o yıllarda unutmuyorum :)
birde ataköyde bir kafeye gidiyorduk, ordan arabalarla kalkıp merter mc geliyorduk. cafenin adını hatırlıyamıyorum.
birde orda araba kullanan bi abla vardı tipo ve unosu vardı kapışıyordu varmı hatırlayan?
Eski laptopta baya video buldum. Tabi neyle cektiysek artik biri kesin kamera cekimi de otekileri hangi tlf cekmis bilmiyorum 2 isik var hizla hareket eden kare kare kutular :)
Ben de 306 gti vardı lacivert. Hep Efe nin 106 lara kaldırırdım. Sonra rs aldım gene kaldırdım. Eskiden daha amatör ve daha samimiydi.