Atatürk'ten gerisi yalan...
Printable View
Atatürk'ten gerisi yalan...
Allah Rahmet eğlesin., Gelmiş geçmiş en büyük dahi , Yüce Allah'ın Türk milletine en güzel hediyesi ..
o yok ama sayesinde biz varız.
atatürk demek devrim demek
Özlemle anıyoruz ve arıyoruz.
saygı ve özlemle anıyoruz, izinden gitmeye devam edecegiz
Saygı ve rahmetle anıyoruz.Umarım gelecek nesillere bıraktığı düşünceyi ilkeleri daha güzel aktarabiliriz....
Minnettariz.. Saygi ve ozlem ile aniyoruz.
allah ona dil uzatan, gençlerimizin kafasında kötü biriymiş imajı yaratan,yok ingiliz ajanı vs gibi çok ama çok saçma bir okadar çirkin lafları söyleyen insanlardan korusun..
arar deşersek herkesin kötü tarafı çıkar kimse mükemmel değil olsa adı peygamber olurdu ama benim kalbimde peygamber sıfatından sonra en yüce insan olan bu insanı düşürmeye çalışanların yaptıklarını bir türlü sindiremiyor,kabul edemiyorum.
Bir gün değil, her gün kahramanımızsın.
https://i.pinimg.com/564x/d0/0c/ab/d...15c16419d1.jpg
Saygıyla...
saygı ve özlemle anıyoruz...
saygı ve özlemle anıyoruz, arıyoruz...
9:05 bir anaokulunun önünde denk geldim az önce,o ufaklıkların heycanı,tedırgınlıgı,ciddiyeti,gururları okunuyordu,bir parçanın içinde var olmaları onları nasıl guzel yapmış anlatamıyorum,iş öğretmenlerde ve ailelerde bitiyor bu saatten sonra,cahil kalmamak zorundalar atatürk konusunda, yoksa yobazlar sayesınde eski bayramlar gibi olacak
10 Kasıma kadar değil SON Kasıma kadar izindeyiz ATAM.
Yayla ışıklarda durmayan araçlar taşlandı
Seviyorum semtimi beee :)
Saygı ve özlemle anıyoruz...
Ben de Seyrantepe civarındaydım 9u 5 geçe...Maalesef benim dışımda arabadan bile inmedi kimse trafik durmasına rağmen.
Görevimizi yerine getirdik,saygıyla bekledik soğukta.
Anıyoruz ATAM.