Hergün tv kapatan, gazete matbaa basanlar nerede?
Atatürk'ten kendileri de nefret ettiği için ufak bir para cezasıyla işi kapattılar.
Hepsinin Allah belasını versin.
Hergün tv kapatan, gazete matbaa basanlar nerede?
Atatürk'ten kendileri de nefret ettiği için ufak bir para cezasıyla işi kapattılar.
Hepsinin Allah belasını versin.
reis reis diye bop projesinin liderinin , insanların katilinin , ülkeyi satan hırsızın , amerikan uşağı emperyalistin götüne yapışıp ona tapmaktansa , bu ülkeyi kurtaran cumhuriyeti ilan eden atatürke tapmayı yeğlerim....
Anıl geldiğin döndügün iyi olmuş :D
Mustafa Kamal ne ulan be gerizekalılar onu bile adam gibi yazamamışlar hakaret etme peşindeler birde
Bi rte ile Atatürk'ümüzü aynı kefeye koymanız eksikti onu da yaptınız. Bravo size :bravo:
Attık imzamızı inşallah gereği yapılır.
Ulkenin geldigi nokta ortada,atasina sahip cikmayanlar bazi sacma sapan ne yedigi belirsiz adamlari bas taci ediyolar,birinin basarisi ortada vatani vatan yapan kisi ATA miz o bizim,gerci digerininde basarilari ortada sacti sacistirdi ne elimizde bisey kaldi ne avucumuzda yazik,cidden yazik. Hadi siz gene az cok yasadiniz,ben ve benim nesillerim napicak? Basta ben olmak uzere benim neslimin cogu eger boyle devam ederse farkli bi ulkeye goc edicek,bazilari diyebilir vatan birakilip gidilirmi vs vatanligi kaldimi ulkenin? Vatanini seven adam bu insanlari basta tutarmi? ATA sina saygisizlik yaparmi? Vatandan eser kalmadi,boyle gidersede bizden hicbirsey olacagi yok,gecmiste bu vatan icin canini veren milyonlarca mehmetcige,gencliginin bagrinda ölen o mert insanlara yazik,kendi yasamlarindan vazgecip vatanlarini savundular,simdilerde bana dokunmayan yilan bin yasasin,vatan hep ikinci plan,sorumsuzlasti insanlar kimse arkasini dusunmuyo,ben yasadim gecti bitti derdindeler,boyle bi yere varamadik,varamiycazda.
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...atam-izindeyiz
Bunlar şaşırmış.
Bu ak-it sürekli olarak kin, nefret, kışkırtma, hakaret suçlarını işliyor.
Nasıl yayın hayatına devam edebiliyor anlamıyorum.
Şu adamlar müslüman olduklarını söylüyorlar ona yanıyorum.
Şimdi ufak bir cezayla kurtarırlar.
Ben bunlara ceza verildigine verilecegine inanmiyorum secimi kazandik yalandan her gorusten kesime yalakalik yapma hareketi bunlar , devlet buyugu istesin karimi kizimi emrine veririm diyen kesimle ic ice yasiyoruz uyanmadiniz mi hala.
Bunların ciddi sıkıntıları mevcut bunlar neye inandıklarınıda tam olarak bilmiyor ezberletilip ortaya çıkartılan kuklalar yazık çok yazık hemde
Tv kanalı öyle değil böyle basılır diyip dalacan içeri yayınıda kapattırmıcan bağlıcan hepsının ayağını kolunu canlı yayında gondiklicen babası belli olmayan mahlukatlar.
bu forumda da akit kafasında olanlar var
Böyle yandaş O.kul Ç.ocukları yüzünden bu ülkeden de bu ülkenin yönetiminden de olmayan adaletten de soğumamak elde değil.