User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
77 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Youtube Fransa logosu

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla iş siyasete dönerse ben Mhp'ye oy verdim ama bir daha zahmet edip oy atmayı düşünmüyorum ki bu son seçimlerdi bence.. Yapıcak birşey yok malesef, artık sn. Bahçeli'nin bile sistemin bir parçası olduğuna inandım... İnsanlar korktu, ama zaten kurtuluşumuz yokki, ekonomi artık düzelmez zaten finansal kriz davulla zurnayla geliyor... Terör konusuna gelince bi açılım daha gelirse ki inşallah bu kadar Şehidimizden sonra bu olmaz, olursa ***** kesime müstehak.. Türkiye'de ekonomik krizle beraber iç karışıklık olucak... Bizde birde kadercilik var Siirt'den müşterimiz personel yollamamızı istiyor bizde diyoruzki terör var kimse oraya gitmek istemiyor, müşterimizin verdiği yanıt ise Siz inanan insanlarsınız varsa kaderinde şehit olur diyo abimiz
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyasetin faturası hep halka maal olur... Terörism'in amacı budur, halka zulm yaparak ülke siyasetini baltalamak... Fransa'ya bakıyorum yıllarca desteklediği söyleniyor bazı terörist grupları. Bunların içinde pkk da var... Fransa'nın bu yaptıkları geri dönüyor kendisine... İnternette bir video izledim yazık o insanlara, ne büyük acı, korku... Ne yazık ki Dünya birazda böyle dönüyor... Bu ışid belası daha çok can yakar...

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her halk , hakettiğini yaşar. Olan masuma olur... Kendimize sahip çıkmadıktan sonra yabancının çıkmasını beklememek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşı ilerlerlemiş olan üyeler bilir, fransa belçika almanya, oralara kaçan teröristleri katilleri bize adil yargılama vs. olmadığını söyleyerek iade etmiyorlardı.. Emin olun böyle bir iki saldırı daha olursa oralarda o çok karşı çıktıkları idamı bile geri getirirler.. Bakmayın siz insan hakları vs. dediklerine en vicdansız ahlaksız kendileri... Hepsinin sömürgeleri var ve kandan besleniyorlar madem bu kadar insan sevgisi var bunlarda tüm silahları üretmeyi bıraksınlar... Askerimizi şehit eden mayın italyan,roketatar Alman..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyasetin faturası hep halka maal olur... Terörism'in amacı budur, halka zulm yaparak ülke siyasetini baltalamak... Fransa'ya bakıyorum yıllarca desteklediği söyleniyor bazı terörist grupları. Bunların içinde pkk da var... Fransa'nın bu yaptıkları geri dönüyor kendisine... İnternette bir video izledim yazık o insanlara, ne büyük acı, korku... Ne yazık ki Dünya birazda böyle dönüyor... Bu ışid belası daha çok can yakar...
    PKK işidle çatışıyor herkes biliyor ypg olarak fransa pkk yı destekliyorsa emin olun bundan sonra 50 ye katlar vereceği desteği. O mitin aratmadığı tırlar gerçekten işide gittiyse ve bunu tüm dünya biliyorsa bak görün o zaman türkiyenin düşeceği durumu.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Facebook heralde bir bana diyemedi prof resmine Fransa bayrağı ekle şeklinde, Atatürk var ya profilde, ondandır dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim milletin yarısı öyle anladık ta sol düşünce yapısına sahip hümanist geçinip sadece kendi insanına üzülmeyip elalemin fransızına ,kendi ülkesinde canlı bombayı överken başka bir canlı bomba tarafından patlatılan sivil teröriste,ermenisine ağlar... Bu ülkeden zerre umudum yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada Işid'e karşı kara harekatı başlatmışız.. Kaynak:Analizi harbi.. Türkiye içindede ışid eylemleri olabilir dikkat diyor...

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada Işid'e karşı kara harekatı başlatmışız.. Kaynak:Analizi harbi.. Türkiye içindede ışid eylemleri olabilir dikkat diyor...
    Anca başlatırlar gerisi gelmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ankara'da, Suriye'de ya da Lübnan'da yaşanan patlamaların dünyada ilgi uyandırmamasının tek sebebi --bana göre-- batılı insanlardaki ortodoğu coğrafyası algısıdır. Bu algı yüzden batıdakiler burada olan ölümleri, patlamaları, terör saldırılarını "olağan" karşılıyor. Ama Paris'de olduğu zaman "has....." tepkisi veriyorlar. Bu da gayet anlaşılır bir tepki. Çünkü Paris dünyanın en önemli "hayat" merkezlerinden biri ve Türkiye ya da Lübnan gibi ortadoğu pisliğinin içerisinde yüzmüyor. Haliyle batıdaki insanların ordadoğu algısına göre bir yorum biçimi oluşuyor. "Ne, Paris mi? Has.....!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Edit: Hatalar için kusura bakmayın, cihaz kapanmak üzere olduğu için biraz aceleyle yazdım.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bu işıd emperyalist devletlerin suriyeyi yıkmak için ortaya çıkardığı her türlü lojistiği bizim sağladığımız öfkeden bir araya gelmiş müslüman gençler değilmiydi niye böle şeyler yapıyorlar hem daha şamda cuma namazı kılcaaadık..

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    facebook da kınama ve destek amaçlı profil resimlerini fransa bayrağı renkleri şeklinde gösteren uygulama yapmış.bknz; https://www.facebook.com/zuck?fref=ts

elbette insanların ölmesini, her türlü terör olaylarını vs. desteklemiyorum ancak özellikle ermeni soykırımını kabul eden ve pkk terör örgütüne vermiş olduğu desteklerden ötürü fransa da yaşanan durum benim için hiçbirşey değiştirmedi değiştiremez de. Kesinlikle oh çekmiyorum ama konu insanlıksa, vicdansa o insanlığınız ve vicdanınız bir zahmet Doğu Türkistan, Kerkük ve Güney Azerbaycan için de işlesin. Konu ırkçılıksa beni böyle bir ithamla da yargılıyacak olan olursa buradan bildireyim bu vatanı, bayrağı ve diğer milli değerleri sevip korumak için sonuna kadar da ırkçıyım.

Saygılarımla.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gavur gavuru tutar elbet müslamanlar ancak zulüm gören eziyet çeken taraf olur
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır Bide Face'de Millet Profil Fotosunu Fransa Bayraa Yapıo.. Mk Bu Ülkede Türk'den Çok Başka Irk Yaşıomuş... Bi Gün Süriyeli Bi Gün İranlı Bi Gun Fransalı Oluyo Millet..
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede hepimiz ermeniyiz! diye yürüyen onbinleri de gördük, hırsıza oy vermektense katile veririm diyen zihniyeti de.Profil fotosunu fransız bayrağı yapan ib..lere neden şaşırıyoruz 13 yıl oldu hala kanıksayamadınız bunları alışın artık arkadaşlar 2023'ü beklemeye gerek yok.. @Faruk'S arkadaş konuyu özet geçmiş zaten +1000..Olaylara fransız kalan sözde hümanistlere saygılar..
    Tarhana aşı kaşığınlan, herşey yakışığınlan

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fransanın 11 eylülü
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fransanın 11 eylülü
    Benimde Aklıma ilk bu geldi zaten. Amerika 11 eylülden sonra cahil müslümanları düşündüğünden ortadoğuya barış getirmek için kolları sıvadı ve barış için milyonlarca insanı öldürdü. Aksi halde ortadoğuya girmesi için bir bahanesi olamazdı ve bu diğer sömürgeci yamyam ülkelerinin tepkisini çekerdi. 11 eylül belgeselini ilk izlediğimde kulelerdeki insanların büyük çoğunluğunun yahudi iş adamları olduğu halde o gün tek bir yahudinin bile ölmemesi olayı özetlemişti.
    Ankara daki patlamadan sonra küstahça çıkıp "mitiniz ne iş yapıyor nasıl haberiniz olmaz yeaa" diye açıklama yapan fransızlar 7 farklı noktadaki saldırıların birini bile bilmiyor(!).

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)