İnsan her yerde insan
Ölüm her yerde ölüm
Olmaması lazım
Olmamalı...
Ama Türkiye'de olağan sayılıp , ortadoğuda hergün olurken şimdi dünyalar ayaklanırsa bu iki yüzlülüktür.
seninki can benimki patlıcan mı derim ben o zaman
Printable View
İnsan her yerde insan
Ölüm her yerde ölüm
Olmaması lazım
Olmamalı...
Ama Türkiye'de olağan sayılıp , ortadoğuda hergün olurken şimdi dünyalar ayaklanırsa bu iki yüzlülüktür.
seninki can benimki patlıcan mı derim ben o zaman
Facebook neden bundan önceki olayları kaile almıyor, yok sayıyor? Onlar terör olayı değil miydi? Resmen medya yönlendirmesi var, iki yüzlülük var....
Demogoji yapma bana.Terör dönüp dolaşıp vurur iyi olmuş diyorsun bnm yazdığımı cımbızla çekip el şeyiyle malafat'ül şakşakiye çekiyosun.klavye erkekliği yapan yok üslubuna dikkat et yaş itibarıyla saygı çerçevesi dışına çıkmak istemem.Öncelikle bunları yüzüme söylesen keşke de adamlık öğrensek senden.
Profiline fransız bayrağı koyanlar gitsin Fransa da yaşasın.Hz Muhammed (s.a.v) e edilen küfürlerden sonra katledilen dergi çalışanları sonrası toplanan dünya liderlerini Ankara'da,Suruç'ta gören oldu mu acaba? Şehitlerimizden sonra ***** KINAMA' lardan başka ne yapıldı.Biz burda oo 129 kişi ölmüş iyi olmuş demiyoruz üzüldük elbette ama üzüntü, acıyı paylaşmak birlik beraberlik karşılıklı olmadıktan sonra kimin umrunda..Yabancı hayranlığınız batsın.
Her türlü yoruma açık bir mevzu düşünceler rengarenk. Bana göre ölümün dini,dili,ırkı vs... yoktur. Ana rahmindeki tek bir çocuk bile 7 anakaradan daha değerlidir. Olaylar olaylar olaylar...
Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.Biri birine ibne der diğeri cahil burdan anca zehir atıyoruz beyler :D saygılı olsakya biraz daha ?
Ne dediğimi anlayacak zekan dahi yok.. Onca şey yazdım kafan "terör dönüp dolaşır vurur, iyi olmuş" dediğimi anlayacak kadar çalışıyor.
Sen gel, yüzüme ibne diyecek kadar erkek ol ondan sonra öğrenirsin adamlığın her türlüsünü. Burada dediğin gibi yüzüme ibne de, sonra burada yazdığım her satırın yüzüne tek tek söylendiğine canlı şahit olursun. Açık açık yazmışsın cımbızı mımbızı yok bunun. Elin şeyine de ihtiyacım yok, malafatım yeter almak isteyene. Üslubuma ben değil sen dikkat edeceksin. Saygı çerçevesinin dışına da çık çıkabiliyorsan
Bu videodaki askerlerimiz neden araç içinde değilde sıra sıra yürüyerek ayrılıyorlar oradan?
Esad'ın söylemi oldukca anlamlıydı. 5 yıldır bizde olan olay Fransanın başına gelmiş demişti.
Ne yazıkki böyle onların insanı insan ortadoğu insan değil olur öyle şeyler.
Önümüzdeki bir kaç yıl içinde bakalım Fransa nereye çökecek ?
Tahminleri alalım :
dünden beri Suriye'yi şiddetli bombalamaya başladı zaten... batılıların şu anki amacı Suriye ve Irak'ın kuzeyinde bir Kürt koridoru açıp önce petrolü sıcak denize indirmek sonrasında ise vaadedilen toprakları 'sahiplerine' geri vermek! büyük resmi göremeyip Şam'da Emevi camiisinde cuma namazı kılmaya kadar politikayı yanlış okuyanlar şimdi üzerlerine hiç bir suç almamaktalar... çok şükür Süleyman Şah'ı kaçırabildik!!??!!