User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tuş takılması

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tuş takılması

Arkadaşlar selam,
    Yine abuk subuk bir problemle karşı karşıyayım, epeydir çözemedim.
    Bilgisayarımdaki 4 numaralı rakam tuşu ( numpaddeki değil harflerin üstündeki) takılı kalıyor. Bilgisayar başladığı zaman otomatik basmaya başlıyor, sürekli uyarı sesi veriyor takılı kaldığı için. Tuşa bastığım zaman susuyor ama bu sefer de tuş çalışmıyor. Tekrar basarsam hiç durmadan 44444444 yazıyor.
    Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü klavye takımı orjinali ile 1 ay önce değişti. Bundan önce de 1 rakamı takılıyordu, format attım tüm driverları yükledim, yaklaşık 10 gün sonra bu seferde 4 rakamı olmaya başladı.
    Ve ilginç bir problem daha var, D tuşu başka hiç bir tuş kombinasyonu ile çalışmıyor. Misal bir oyun oynarken W+D yapıyorsunuz, çapraz gitmeniz gerekirken düz gidiyor. Sağ Shift ve CTRL ile de çalışmıyor. Ancak sol shift ve CTRL ile d harfini D olarak yazabiliyorum.
    Bazen bilgisayar açılırken ( windowsun siyah ekranı yüklenirken) seri şekilde rahatsız edici bir bip sesi alıyorum ve bilgisayar açılmıyor. Mecburen power tuşuna basıp tekrar açıyorum.
    Marka model de belirteyim : Packard Bell TS11HR ve Windows 7 yüklü bilgisayarda.
    Daha önce başına gelen var mıdır acaba? Herhangi bir virüs veya malware de yok.
    Harbiden çıldırttı beni, lütfen yardım edin Haftada bir format atmak istemiyorum

oss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    combofix bi yüklemenizi öneririm bende de olmuştu ama klavyem bozuktu değişmişti geçmişti

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha once hic sivi temasi yasadimi urun

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biseyler dokmussun klavyene. O tuslar basit bir hareketle yerinden cikiyor. Tuslari cikar, altini guzelce hatta plazma ekrani temizleme solusyonuyla temizle. Sadece takili kalan tuslari degil farkli bir tusta problem varsada olabilir. Sahte iphone lightning kablosuyla iphone sarj ederkenki gibi dusun. "A" ya basarsin "Z" algilar gibi. Muhtemelen tuslarin birine sivi temas etmis kisa devre yapiyor

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klavyeye su dökmüştüm birazcık, bazı tuşlar takılmaya başladı Saç kurutma makinasını klavye'ye tutmuştum sorun çözülmüştü

Eğer yine olmassa Tuşları söküp temizleyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    combofix bi yüklemenizi öneririm bende de olmuştu ama klavyem bozuktu değişmişti geçmişti
    Teşekkür ederim, yükleyip deneyeceğim
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha once hic sivi temasi yasadimi urun
    Yok abi, hiç birşey dökmedim henüz
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biseyler dokmussun klavyene. O tuslar basit bir hareketle yerinden cikiyor. Tuslari cikar, altini guzelce hatta plazma ekrani temizleme solusyonuyla temizle. Sadece takili kalan tuslari degil farkli bir tusta problem varsada olabilir. Sahte iphone lightning kablosuyla iphone sarj ederkenki gibi dusun. "A" ya basarsin "Z" algilar gibi. Muhtemelen tuslarin birine sivi temas etmis kisa devre yapiyor
    Valla tuşları o kadar garip ki muhtemelen sökersem elimde kalır, içinde garip bi mekanizma var tuşların. 2 tane plastik zımbırtı var her tuşun altında

Alıntı Kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klavyeye su dökmüştüm birazcık, bazı tuşlar takılmaya başladı Saç kurutma makinasını klavye'ye tutmuştum sorun çözülmüştü

Eğer yine olmassa Tuşları söküp temizleyin
    Teşekkür ederim, bi tutayım ben de dediğin gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Win 8.1 ile almıştım makinemi win 10 yükseltme geldi ücretsiz bende yüklemiştim. Önce touchpad sonra klavye bozulmaya başladı. Win 10 geçişinde sıkıntı oluyor, donanımın driver larını görmüyor filan buda aklında bulunsun belki böyle bir sorundur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Win 8.1 ile almıştım makinemi win 10 yükseltme geldi ücretsiz bende yüklemiştim. Önce touchpad sonra klavye bozulmaya başladı. Win 10 geçişinde sıkıntı oluyor, donanımın driver larını görmüyor filan buda aklında bulunsun belki böyle bir sorundur.
    Valla hiç bilmiyorum abi, zaten orjinalde de 7 yüklüydü yine aynısını yükledim, sorun hala sürüyor.
    Combofix kurup tarattım, malware taraması yaptım, virüs taraması yaptım, registry edit programıyla denedim hala çözüm yok. Şeytan diyor al bi masaüstü patlayana kadar kullan ama ona da para yok

oss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ısı tabancası veya fön makinesiyle gezdir bakalım ne çıkacak ısı teması veya başka bir şey varsa kurutalım yada piirinç dök üstüne Görünen değiştirmekten başka çare yok gibi

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim birçok tuş basılı kalıyordu , sebebini yazamam şimdi buraya Tuşu sök iyice temizle geçer.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler