işte bazı insanlar yazlık için yada dağ evi için orada kullanmalık araç alır.. orayada uçakla falan gider normal aracını götürmez çıkarmaz.. aklıma bir o geldi olsa olsa öyle bir şey olur .. sahile iner migrosa gider falan..
Printable View
işte bazı insanlar yazlık için yada dağ evi için orada kullanmalık araç alır.. orayada uçakla falan gider normal aracını götürmez çıkarmaz.. aklıma bir o geldi olsa olsa öyle bir şey olur .. sahile iner migrosa gider falan..
kadin arabasi , kadinlar kullanir vb... demissiniz ama ben buna binicen kadin tanimadim hayatim boyunca
Gereksiz alet, gereksiz fiyat. 4-5 lt den assagida yakmaz bu kaldi ki o fiyatlara bir ton arac var dogru duzgun guvenlik onlemi olan yakitina nazaran 130-140 rahat rahat gidebilecek.
600 kilo desek 2 kisi binsek +150 desek 750 kilo yapti nasil yuruyecek bu cok merak ediyorum :)
10 beygir 100 kilo scooter a 2 kisi binince birakin beni gitmiycem diyo :) Bu ne der cok merak ediyorum :)
euro ncap testlerinden kaç almış? araştırdım ama bulamadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
:D
ilanda bi hoş geldi gözüme.Hafif kurumsal paket servisli bi firma için ideal aslında.
Direkt çöp. 5500-6000$ fiyatı var. Tata bi ara 2500$ lık araç getirecekti.
ucuz olsun diye üretilmiş bir araç, ama ucuz değil baya bildiğin pahalı. bebelerin bindiği akülü arabanın büyütülmüş hali.
1.4 dizel araca bile 4 kişi binince araba çekmiyor diyoruz , bunu düşünemiyorum bile.
Bizim insanımızın egosu bu arabaya sığmaz, ondan binemezler.
[IMG]http://i63.tinypic.com/6td307.jpg[/IMG]
Bugun trafikte gördüm.Acikcasi gözüme güzel gözüktü , tatli bir görüntüsü var.Resimlere bakinca derme catma biseydir demistim ama opak sari oldugu icin sevimli gozukuyor uzaktan
Hindistana donucek sokaklar :)
Fiyat çok fazla yarı fiyatı ola paketçilerin yarısında görürdük bunu bence
''adana merkez patlıyo herkez'' tayfasının yeni gözdesi olur
Bu kalın kaçar diyorsanız daha uygunu var;
Connecting site...
Güzel araç trafik olmayan yerlerde köy bahçe tarla çiftlik kullanılabilir.
Normal araba ile kazası facia olur.
- tasarım rezalet
- fiyat aşırı yüksek
- güvenlik sıfır , istanbul trafiğinde e5 te falan bu aracın yapacağı olası bir kazanın sonucunu hayal bile edemiyorum.