Benim aracın ilanını koydum onaylanınca gün içinde buraya satılıklara konusunu açarım, 207 1.6 dizel açılır cam tavan, kendi memleketime satılsın :)
Printable View
2003 model otomatiği vardı bizde makyajsız 4disk otomatik klima vs. olan versiyonu km ise 100k ya gelmek üzereydi 2009 da 17bin tl biri verdi üstüne attık babamla :D.
kitleyip garajda bekletseydim keske, yanarım yanarım ona yanarım, fiyata bak şimdi 30 ederdi ölüsü
hanımı ikna edebilsem golf 7 yi satıp 207 feline düşünüyorum ama kandıramıyorum malesef maşallah yavurulara
Bu sozumu 8 eylul 2015de sizin konunuza yazmışım dusunun yani yeni bir dusunce degil bendeki honda yada 207 dizel dusuncem bayaadir mevcut. Eger km boya durumu uygunsa bana anlasiriz ustam
otomatiği tat vermez evet ama neye göre her gün roll mü yapacak arkadaş yada drak?Kalkışlarda bir t,gti vti değil evet ama aile için bence ideal
Aile icin di abicim amacım rol yapmak tabiki degil çünkü golf7 me bile yazilim yaptirmaya korkan insanim kaldiki araca iyi bakarim uzmem. Ama arada da gazlamak iyi geliyor o yuzden otomatikten vazgectim arkadasin 207 boya km durumu kafama uyarsa anlasacagim golfumude satliga koyacagim
illa vtec 2 otomatık alacaksan euro civiclere bak iç hacmi çok geniş ve ufak dokunuşlarla guzel oluyor zaten motor ve şanzuman aynı ekstradan yol bilgisayarı ortalama tuketım falan da var direksiyondan teyp kontrolu falan. piyasası daha uygun temizini 29 lu rakamlara bulup paşa paşa binersin eski aracımın linkini yazıyorum belki fikir verir.
http://www.techturkey.com/forum/otom...kapi-type.html
vtec 2 şerde bu ara km dusurme cok var dıkkat edın geçenlerde bı arkadasımıza baktık servıse baktırmaya gıdemedık adam tersledı ayrıldı bulustugumuz yerden kım bılır daha nelerı vardı alırken dıkkat edın
yok abicim illa vtec 2 durumu değil. 207 dizel feline de olur onu alacağım diye kayde yok tabikide. euro civicleri sevmiyorum. aslında en güzel 2011 beyaz vtecler fakat onlarda piyasada düşük km sanruflular 52 54 den başlıyor rakamlar fazla ama golf 7 me şuan biniyorum ilana katar satar isem eğer yerine ne alırım diye araştırıyorum. dediğim vtec 2 de hemen hemen hergün geliyor petrolümüze park ediyor gerçekten çok temiz ve ciddi yetkili servis bakımlı bir araç sıfır hata. bir danışayım dedim bin ah işittim :D arabasına fiyat veremeyenden tutun sene 2011-12-13 de hondasını 25-26 ya satan bile bağırdı çağırdı sağlık olsun :)
kısacası almaktan vazgeçtim arkadaşlar başka araçlara bakıyorum yorumlar için teşekkürler honda hayalimiz bir başka bahara kaldı diyelim
Abi vazgeçmen en hayırlısı olmuş çünkü durum şu bak
vtec2 bu para etmez deniyor , o zaman daha ucuzunu gösterin diyorsun.
Kimse sana daha ucuza var demiyor , bu paraya vtec2 alma diyoruz sadece :)
Yani zarar edilmez piyasası yüksek alırsın tekrar aynı paraya satarsın sıkıntı yok da yıl olmuş 2015 , benzin göstergesi doğru göstermeyebiliyor , virajda frende aman aman güven vermeyebiliyor , içinde bilgisayarı geçtim saat bile yok..
25-28 iken şahane ancak bu paraya farklı araç önerenlere kırılma gerçekten mantıklı olan çok daha güzel araçlar var..
2008 FD6 Elegance (düz vites) - 50.000 km'de - kazasız, boyasız bikaç çiziği olan arabamı 1 ay önce 43.500 TL' e sattım..
Ordan pay biç bu arabanın fiyatını.
haklısınız değmez . araştırmaya devam ediyorum aklıma uyan bir araç bulur isem alıp golfümü satacağım inşallah
sen bakma bu forum da her fırsatta hondayı kötüleyen bir grup var. Arkadaşın dediği gibi 10 yaşında arabadan bahsediyoruz illa ki eksikleri var ama piyasa olarak honda her zaman türkiye de bir adım önde...
Bu araba 42 ye alınsa kısa vadede zarar ettirmez büyük ihtimal piyasası çok hızlı. Eder mi etmez mi o ayrı bana göre de etmez. Madem golf 4 ya da bora da seviyorsunuz 30 bin lira bandında çok temiz bora bulunabilir 2005 model falan.
2005 model beyaz boyasız boram vardı sattım genelde binmediğim araçlara binmeyi tercih ediyorum. golf 4 hala var 2005 de aldım hala satmadım 99 model comfort şuan duruyor 140 bine dayandı. o yüzden onlara yönelmiyorum. yöneldiğim şuanda 2-3 araba var segmentler bir o kadar da zıt arabalar. 207 feline 1.6 hdi. 1.4 de olur - honda civic baktım artık vazgeçtim asla almam piyasası 25 bine düşünce düşünürüz - golf 1.4 tsi gt tarzı 35-40 bin bandında araçlara bakacağım.
Fiat-reno - nissan- charvolet gibi araçları düşünmüyorum
Bende 2002 var Vtec2 hanım kullanıyor arada bi bende kullanıyorum hantal araçlar değiller ama manuel olması çok daha iyi olur eğer manuel takıntın yoksa çok keyifli bir araba kullanımı çok rahat ve benzinle düz yolda 30-32 krş yakıyor LPG yok bende ,pişman olmazsın her zman satabilceğin araç 42 bin evet çok olabilir ama 35 binden aşağıda düzgün olanları yok o modellerde,tavsiye ederim pişman olmazsın kesinlikle.Ben Integra'dan buna bindiğimde bana lüks araç havası veriyor içi gayet güzel,double güzel teyp koydunmu çok güzel duruyor torpido.
Bahsettiğiniz aracı bence almalısınız,
yerinizde olsam, 38 bin teklif eder, ortayı bulmaya çalışırdım,
yaklaşık bir ay önce, 45 bin tl civarına kadar, araç aramış biri olarak yazıyorum,
inanın, yaşça daha genç araçlarda dahil, max. 11 yaşına kadar araç baktım,
hatasız, boyasız, kazasız, değişensiz bir araç bulamadım,
boya kısmınada çok takılmadım, bir parça değişende olsa olur dedim,
düzgün bir araç bulana kadar, göbeğim çatladı,
sınıf bir araç, her zaman için, piyasasında fazla para eder,
bu geçmiştede böyle idi, şuanda böyle, gelecektede böyle olacaktır,
2 yıl önce şöyleydi, 5 yıl önce böyledi, zamanında sıfırı şuydu,
vs vs. gibi söylemler ne yazık ki boş, çünkü geçmişte kaldı,
giden geri gelseydi, rahmetli dedem gelirdi,
şimdiden hayırlısı olsun