fiyat nasılmış abi
Printable View
fiyat nasılmış abi
kickbox kurslarına gidin bence ilk olarak gard almayı yumruk çıkarırken vücudunuzla birlikte hareket etmeyi öğretirler birkaç ay sonra teknik hareketler oturunca karşılıklı maç yaparsınız stres falan kalmaz :) hatta hoşunuza giderse bölge turnuvaları düzenleniyor belli aralıklarla maçlara katılır farklı şeyler yaşarsınız güzel olur.
Can açıkçası fiyatı hiç konuşmadık, sadece 3-4 kişi grup oluşturup gelin, detayları (saati vs.) netleştiririz katılımcılara göre dedi.
Niyeti olanlar var gibi gözüküyor, Berkay, Atakan, Tayfun ve sen de ciddi niyetliysen, Sinan Bey ile buluşup, hem tanışıp hem de detayları netleştirebiliriz.
Ksk ve Alsancak civarlarından katılacakların ulaşımında da yardımcı olabilirim ...
konunun ilk postunu okudum ,
bence trafikte bu kadar tahammülsüzseniz benim görüşüm dövüş eğitimi almayın hem kendiniz için hemde başkaları için daha iyi olur.
kendinize stres atacak farklı şeyler bulun , mesela poligona filan gidebilirsiniz sadece fikir.
Kadirden mi bahsediyorsunuz abi :D
Edit: Crx nickli kişiye yazdım alıntı yapmayı unutmuşum :D
çinçançon, haythuythoyt vs vs vs değişik ve havalı ismi olan pek çok dövüş sanatı vardır ve muhtemelen her disiplinin artıları ve eksileri mevcuttur.
Ancak amerikayı da yeniden keşfetmeye gerek yok. Boks diye bişey var.
he karşındaki boş değilse :
- elinde silah varsa yalvar
- elinde bıçak,sopa vs varsa kaç
acam dövünce kahraman olunmuyor da öldürülünce *** yoluna gidiliyor:)
Arkadaşlar kavgaya vurmaya sövmeye ne gerek var... baktın canını sıkıyo blokla gitsin .. :D
Selam Erdem dostum.. Senin her hangi bir dövüşe ihtiyacın yok aracın içinden çıksan o cüsseyi gören adam zaten topuklar yada tapagaz gider :)
Güzel düşünmüşsün stres atma olayını, belki ben de katılmak isterdim ama hanımdan ret yedik.. :(
Bizim bölümde Adil Abi'yi tanımıyor musun? O bu işlerle ilgileniyordu, hangi teknik bilmiyorum ama Yeşil Köşk'ün orda gidiyordu.. Ona sorarız hem uygun fiyatlı hem de bildiğin yerde stres atarsın.. :)
tahammülsüz kelimesinin ucu çok açık, farklı yerlere gidebilir... ben trafikte hata yapılmasına ve pişkinliğe karşı tahammülsüzüm, benden rica ile 1 dk yol isteyene 100 dk sorgusuz beklerim, kibar olana canım feda ...
dövüş spor salonunda stres atıp, teknik öğrenip, tabiricaizse yerine göre salonda dayak yiyerek sakinleşmeyi, gamsız olabilmeyi denemeyi tercih ettim ... poligon vb.şuan için düşünmüyorum, fikriniz için teşekkürler.
saatler uygun olursa kontejyanda olursa bende gelebilirim krav maga ya
Crossfit hakkında je düşünüyorsunuz ? Izmirde sadece Alsancakta eğitim veren bir yer var ben eğitimlerini baya beğenmiştim mma için alt yapi vs gibi duyumlar aldım.
Adam dövmek için kursa yazılırsan işi öğrenince öldürürsün bile.Bence trafikte gereksiz insanlardan kaçmayı öğren.Gerekirse alttan al.Bir pislik için hayatının bir dönemini çöpe atmaya değmez.
Nacizane tavsiyem kick boks yapın. Hem çok ciddi efor sarfederek vücudunuzu zinde ve formda tutarsınız hemde tekme ile kendinizi savunabilir karşınızdakini kendinize bir nebze olsun istemiyorsanız yaklaştırmayabilirsiniz. Boks en ciddisidir ama kick boks tavsiyemdir. Hem haliniz kalmaz ciddi antrenman yaparsanız pamuk gibi sakinleşirsiniz :)
Hazır konu varken geçen gün aldığım şok cevabı buraya aktarayım. İsmi lazım değil bir avm'nin kapalı otopark girişinde bagajı açtım görevli baktı, ben de dayanamadım çok affedersiniz bagajda neye bakıyorsunuz dedim.
Cevap: Abi rutin kontrol yapıyoruz. Geçen gün davlumbaz içinde bıçak bulduk, birinin bagajında da 2 tane tüfek çıktı.
Ortalık ruh hastası ve manyak kaynıyor. Dövüş sanatları biliyorum bana birşey olmaz da demeyin; hatırlatırım seneler önce Taksim'de koskoca SAT komandosunu tinercinin teki sırtından bıçaklayıp öldürmüştü.
Özet olarak, stres atmak, formda kalmak, sabır sınırlarını arttırmak için yapacaksanız yapın yoksa sinirlenince artistlik yapanı döverim düşüncesi varsa yukarıda yazdıklarım aklınıza gelsin.
Hiç bu tarafından düşünmemiştim. Babamda arada arabanın bagajında tüfek taşıyo ama zarar vermek amaçlı değil. Artık değişiklik arıyo adam ve doğada şişeye, pete ne biliyim ağaç dalına falan atıyoruz kesinlikle canlıya zarar vermiyoruz ve taşıma ruhsatı falan vs mevcut. Ama gerçekten duyuyoruz yani, bi anlık sinirle çekip vuranlar fakat babam bize de spor öğretirken ben size bunu kendinizi koruyun diye öğretiyorum, yumruktan başka bi sebeple herhangi bi kavgayla karşıma gelirseniz babalık hakkımı helal etmem dedi ve annelik hakkını süt bozar babalık hakkı direk işler iki yakan bir araya gelmez der noktalardı :)