Sayın arkadaşlarım. Bu 2 aracında yenilenme süreleri önümüzdeki yıl oolması gerekiyor. Hiç spy shot yada bilgisayar çizimi görebilen varmıdır? Araçlar neye benzeyecek?
Sayın arkadaşlarım. Bu 2 aracında yenilenme süreleri önümüzdeki yıl oolması gerekiyor. Hiç spy shot yada bilgisayar çizimi görebilen varmıdır? Araçlar neye benzeyecek?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Benim şaşırdığım bu hafta auto car dergisi aldım daha sonra çıkacak yeni 3 serisini bile paylaşmışlar. Ama bu sene değişecek bu segment araçlar yok.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
5 için kimse eskidi diyemezki 2019a filan atsinlar![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
E dehşet olmuş hadi çıksada e180 alsak bari
bmw de farlar audı yı andırıyor bıraz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Markanın(bmw) diğer modellerindeki olumlu değişim 5 serisine de yansıyacaktır ama o güzelim göğüsü heba edecekler muhtemelen..Tablet görünümlü ekran koyacaklardır..
Merak ettiğim için sormak istiyorum D Segmenti araçları siparişle(4,6 ay arası beklenebilir) Manuel şanzuman ile sipariş edebiliyormuyuz?
bmw 7 senede bir kasa değiştiriyo.. 4 senede makyaj 3 sene sonra da yeni kasa geliyo.. E o zaman bu hesapta yanlışlık yok mu? f10 un 2018de yenilenmesi gerekmiyo mu?
o film yatar faruk
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)