detay alabilirsek
şimdi para sahibi garanti olsun en az 1000 ister
benim param olsa araba al sat yaparım :D
ama iş farklı bir durum vadeli en son ve en kolay seçenek gibi duruyor şuan
Printable View
Servis aracı alabilirsiniz sprinter tarzı.arkadaşımın ailesi servisler plakalı olucak diye 100.000 tlye sıfır(sprinter) aldılar.1 -1.5 ay önce 300.000 tl teklif edildi satmadilar.aylık getirisi de düşündüğünüz fiyatın üstünde olacaktır diye düşünüyorum.
http://www.finansbank.enpara.com/mev...px?mode=vadeli
enpara da oranlar daha iyi.
Arabanın plakası ne?
3 tane sprinterımız var da :D
Plaka beklentisi her sene oluyor ama hikaye gibi geliyor bana yıllardır.
Devlet dairelerindeki tanıdıklarımız bu konuyla zerre alaka olmadığını söylüyor
Teklifi veren kişiyi bulabilir miyiz acep? 2015 yeni kasa 15 binde sprinterı 250 bine yarın devrini yapayım :)
Bana denilen bu.şahsen bende bu plaka olayina inanmıyorum.bana sadece satış taktiği gibi geliyor.bu tavsiyem de illa plaka degerlenicek alın demiyorum.pmde de söyledim zaten :) sadece düşündüğünüz aylık 1k getiriyi rahatça getirir. eğer plaka degerlenirse kârda olunur diye yazmak istemiştim ama biraz daha açık anlatmaliymisim :)
Birkan istanbulda bir sprinter ne kadar kazanıyor net ? Alıp kendimiz çalışsak borcuyla bizi idare eder mi ?
Müdür yaşantın ilede alakalı biraz idare edip etmemesi. Kendin çalışırsan aylık 2 - 2,500 TL arası kazanırsın işine-km'sine göre.
Babam sıfır aldığı sprinter ile tek servis atıyor 2350 lira net kazancı var o arabanın. ( İkitelli - Okmeydanı güzergah sade sabah akşam )