gecmis olsun
Printable View
gecmis olsun
cok gecmis olsun.webcam ile ev icine orjinal bir sistem kurabilirsin.ornegin eve girilebilecek yere cam ın gorebilecegi bir yere koy.bilgisayara benim kullandıgım bir program var onu yukle(eyecopia)gerisi tamam.diyelimki cam pencereye bakıyor.orada en ufak bir golge dahi olussa program direk resim cekiyor ve video kaydına baslıyor.oradaki hareket bitene kadar.ha bu arada hareket baslar baslamaz sana ayarladıgın secenekte alarm veriyor.bir suru secenek var.hırsız gayet rahat iceri girmeye ugrasırken sen hazırlıgını yapıp hatta canlı izleyip ne yapacagın konusunda karar verirsin.benim dusuncem en garantili ve kesin cozum budur.
Gerçmiş olsun... biz evde yokken girmişti ama insanı yinede psikolojik olarak etkiliyo sizinki daha kötü siz evdeyken giriyor iyi cesaret...
not:bilgisayar davamlı kayıt yapmıyor.dedigim gibi sadece hareket halinde.tek gereken web cam , pc ,ve program.
geçmiş olsun bizde aynı durmla karşı karşıya kalmıştık malesef :( alarm çözüm olabilir. bence aynı zamanda mutlaka pimapen kilidi yaptırmalısınız.
çok şükür evimize hiç hırsız girmedi çok geçmiş olsun
bu tip durumlarda çok dikkatli olun.aynı olay 3-4 sene önce başıma geldi akşam bir tıkırtı oldu bende ruhsatlı silahla çalışma odama girince herifle burun buruna geldim.adam balkondan atlayıp ayağını kırmıştı.sonrasında karakolda eğer ruhsatlıda olsa ateş etseymişim direkt içeri alınacağımı öğrendim sadece yatak odanda ateş edebilirmişsin.yani adam yatağıma gelene kadar birşey yaparsam ben suçlu olurmuşum.kurala bakın.neyse çok geçmiş olsun
Allah kimseyi şaşırtmasın... çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun zarar vermemesi sevindirici umarım kısa sürede bulunur ve adalete teslim edilir ;)
geçmiş olsun Arda.
Erdem'de ne cevherler varmış, haşin erkek:)
kesinlikle güzel bi alarm sistemi yaptırmanızda fayda var, bizim işimizde elektronik güvenlik sistemleri.
paradox yeterli olucaktır alternatif olarak vitec'de bakabilirsiniz;)
çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.. o anki şok ve panik gerçekten çok kötü bi durum olsa gerek... alarm bencede en iyi çözüm..
geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Arda , yazında bizim eve girmişti.Bizim Civic i götümüşlerdi.
geçmiş olsun o..ç... bunlar ne cesaret böyle
gecmiş olsun ardacım
çok geçmiş olsun bende güvenlik son derece yüksek 2 adet pitbull war:D bide ben warım :D( 8 senelik muay thai):D ama şöle bişe war hırsıza hiçbir şey dayanmaz çelik kapı kilitli pimapen alarm vs vs ... çok geçmiş olsun tekrar dan ..
köpek+pompalı+biber gazı :icon_tup:
alarm+kamera+parmaklıklar :icon13:
:D:D:D:D:D:D:D:D
cok buyuk gecmıs olsun arda..