geçmiş olsun.
Printable View
geçmiş olsun.
gecmiş olsun bence en ıyısı iyi bir köpek almak en ufak şeye uyanıyor hayvan
Geçmiş olsun ardacım
korunmak için eğer hoşlanıyorsanız bir köpek alın en iyi alarm veya kameradan iyidir
geçmiş olsun
arda geçmiş olsun ...
bizim de yazlığa girmişti 2 sene önce sabaha karşı 6 da,babam uyanmasaydı adam babamın emekli maaşıyla tüycekti...sora kaçmış herif.. bahçede kol uzunluğunda bi tornavida bulmuş babam allah korusun babam adamı yakalasaydı adam o tornavidayı saplaayabilirdi...
ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
Herkes den Allah razı olsun kimsenin başına böyle bir olay vermesin.
erdem kurtarıcı meleğimiz :D dün gece saat 1 e kadar aramızda çözüm aradık.Dün öğlen gidip bi güvenlik ürünleri satan bir dükkandan lazerli alarm sistemi kurdurmaya karar verdik.Bugun ölçüleri hesaplamalrı yapcaklar.Uyku düzenim çok kötü oldu tıkırtı geliyor elime alıyorum sopayı Allah ,Allah hırsız geldi ses nerde ben oraya:D benim tek endişem bidaha gelirmi bide mahallede gele gele bize niye geldi sonuçra bizim evimizden daha daha rahat girebileceği ve mahallede cok varlıklı insanlar olduğu halde niye bize geldi.
Geçmiş olsun kardeş evine kapalı sistem alarm taktıracaksın ;) yanı kapı pencere vs acıldıgı zaman otucek. Sensorlü taktırırsan eğer gece biri kalkar su içmeye falan :D zırt bırt öter büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun:(
geçmiş olsun
geçmiş olsun kankamm