bende söylediğimin arkasındayım.
bendede R yok :D
Printable View
bende söylediğimin arkasındayım.
bendede R yok :D
motoru satın almaya mı gidiyorsunuz, gasp etmeye mi belli değil :D
ipnesiniz olum :)
telefonum kırıldı watsupa da giremiyorum tam sefillik :)
Ben geldimmm :D
Kim nereye gidiyo? Makara varmı ? Koray işin içinde ? Bi anlatın bakıym şu işi yaa :D
18 Aralık Cuma sabah 09:00 yola çıkıyoruz Sultanoğlu'nun satın aldığı motor'u teslim almaya Bodrum'a :D Minibüs'le gidiyoruz yolda giderken son sıra koltuğu söküp atıcaz ki motor'a yer açılsın.
Cuma gece kule, adamik, körfez yaparız. Cumartesi gündüz içip Bodrumspor maçına gidip holiganlık yapmayı planlıyoruz :D Cumartesi gece körfez, adamik, kule :D Pazar sabah motorun yüklenmesi ve geri dönüş :)
6 gun yeter :D
Biriniz mmustu reizi ikna etsin onu istiyorum komon beybi :D:D
Hacı abi hafta sonunu ayarlasam cuma günü izin almam imkansız :)
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Smarta 3 kişi bindiğimiz gece :D
[IMG]http://i.hizliresim.com/p8W6aa.jpg[/IMG]
Lan araba ne cekti bee
Olum light adamları bırakın, biz bize yeteriz :D
Hangover 4 coming soon :)
Kar kis bastirmadan bu hafta aradan cikarsaydik :D
Neyse ben sirami sagdim artik siz gelirsiniz :D
Herhalde olum kaçar mı böyle makara :D
Minibusude hallettik haberiniz olsun :) gidincede bizde kaliriz. Sadece yola cikmadan koltuklara bir operasyon yapmamiz lazim motorun sigmasi icin.
Yavuz abi yaş 37 yazıyor kastamonu plakası ile karıştımı gerçek yaşın mı :scared:
Ben circirlari getiririm abi. Senin orada soker koyariz direk. Sonra aynen yola :D
Motoru umraniyeye birakicam abi arkadasimin evine orda yapicaz islemleri. Sonra herkesi birakip serviside birakicaz abi :D
Yada olmadi bizim evde sokeriz abi nolcak :D
ahahahahah :D
şimdiden gülmeye başladık kolpaçino bodrum :D:D:D:D:D
2015 ' hitleri arasında yer alır ve en bomba yolculuğu olur bu bence - Forumdakiler olarak..
Oooo layt yoğurt da gelmiş konuya, fotoların altına #ayfon6plas yazmayı unutmayalım :D
Bu arada biraz minibüsten bahseder misin kaç model bakımları vs tam mı ona göre izin alayım iş yerinden :D:D:D