İlk bakımlarda servise katlanmak lazım sonraları güzel bir ustayla yola devam edebilirsiniz
Printable View
İlk bakımlarda servise katlanmak lazım sonraları güzel bir ustayla yola devam edebilirsiniz
Merhaba bende 1.2 tsı golf sahibiyim ilk bakımı bilmem ama 30000 km bakımında bi parca değişiyolarmıs 1300 tl civarı demişler garanti oldugu için ücretsiz değiştiler bilgin olsun :))servisle bi görüs istersn ne degişicek zorunlu bişey varmı diye
Çok teşekkür ederim :) Sanırım sizdeki değişen parça egzantirik miliyle alakalı birşey, 1.2 tsi ve 1.6 tdilarda servis aksiyonu olarak gözüküyor, ses yapıyor falan.Yapmasada önlem olarak değiştiriyorlar.Şasi no dan bakıldığında gözüküyor sorun olup olmadığı :) Bende yokmuş aynı sorun, serviste rutin bakım yapılacak yazılım güncellenecek cuma günü gideceğim bakalım :)
Burdanda söyleyeyim 1.2 tsi-1.6 tdi sahibi arkadaşlar servisten bi sordursun servis aksiyonu gözüküyor mu araçlarında, böyle bi mevzu var
Kia aldım geçen sıfır olarak geçen sene kasım ayında.
2 ay önce 15K ilk bakım için servise gittim motor koruma ve temizlik dahil 430 tl tuttu.
VW sorunsuz bir araba markası değil, garanti bitene kadar risk almamak lazım.
Gecen hafta VW yetkili serviste Golf 6 TDi aracimin 75bin km bakimi yapildi.. 555TL rutin bakim.. Yastan dolayi %12 indirim verdi.. 490TL
Bence ilk bakıma servise götürmekte fayda var bence aracınız VW grubunda olduğu için garanti süresi bitene kadar servise götürmeniz sizin için daha sağlıklı olur belki biraz fazla para verirsiniz ama olası kötü bir durumda size bunun dönüşü güzel olur :)
Garanti falan hikaye bence , ayrıca asıl güvenilmemesi gereken benim gözümde yetkili servistir . Hatta Mehmet Mert konu açmıştı yetkili serviste yaşadığı sıkıntıyı hatırlayanlar vardır ; genelleme yapmıyorum ama çoğu servis elemanı aracın bakımını zaten geçtim! araca nasıl davranması gerektiğini ''müşteri malına saygıyı - adabı'' bilmiyor . Bindiğim araçlar genelde ithal olduğu için garanti kapsamına alınmıyor , alınsa bile ek ücret talep ediliyor v.s .. Bir çok araç değiştirdim öyle yetkili servis takıntım da olmadı hiç bir sorun da yaşamadım . Illa garanti diye üstelemiyorsan bence kendi ustana götür .
Yalnız aracını satma düşüncen vardı sanırım , satışta garanti dışı kalmasını satıcıya açıklamak zor olabilir hatırlatayım .
Benim golf7 1.2 tsi da 8 ocakta yildan dolayi bakima girecek , daha 8400 km.deyim, muhtemelen 9 bin gibi girerim servise. Aradim 566 tl fiyat verdiler