abi önce projeksiyondan bahsedeyim ses sistemi ve tv ler kadar anlamam... Ama bir adet optoma 720p projeksiyonum var görenler kaliteye bayılıyor... Sonradan baktım optoma sadece projeksiyon üreten saglam bir firma imiş.. Optoma iyidir gerisini bilmem.. Ama iyi bir alet 3-5 liradan aşağı değil.Ha bide projeksiyona alıştın mı tv ler tırt geliyor sölim.. Ben projeksiyondan izlerken 2 mt 1.5 metre gibi izliyordum sonradan 60" plazma aldım , televizyon ufacık geliyor gözüme hala..
Ses sistemi için Pioneer Vsx-923 veya 921 o paraya alınacak en iyi anfi.. İkinci el garantililer var piyasada... 921 olanı 800-900-1000 civarında bulabilirsin.. 923 de 1100-1200-1300 civarında.İkiside süper aletler.. Ayrıca 5+1 değil 9+1 dir bunlar ... center , front , surround harici , ön yüksek ve arka yüksek hop baglantısıda var.. Ayrıca mesela tv izlerken aynı anda pc baglayıp oyun sesinide ayrı çıkıştan alabiliyorsun...
500-600 tl hoparlor için çok düşük... 5 hoparlör set o fiyata ancak trident kawai mawai gibi skmsonik markalar var ki hiçbir şekilde tavsiye etmem... 5 para etmez.. Ancak şu tarz iyi markaların , çok iyi olmayan eski modelleri olabilir
Connecting site...
şu fena değil gibi duruyor
Connecting site...
şunu anlamadım eğer 5 hoparlor ve 1 sub fiyatı ise harika... cidden harika
Connecting site...
yani şu şekilde set ise bide sub la beraber kesinlikle kaçmaz o fiyata
http://www.avx.hu/forum/uploads/mont...1432922349.jpg
Ama eğer bilgisayardan izleyeceksen (pc den oyun dediğin için söylüyorum) Bu kadar sisteme gerek yok..
şu ikiliyi alırsın olayı bitirirsin ucuz fiyata
Connecting site...
Connecting site...