bu segmentte almana takılıp kalmayacak insanların kesinlikle tercih edeceği bir araç olacaktır bence. fiyatlarını bilmem ama bu motor seçenekleriyle oldukça başarılı
Printable View
bu segmentte almana takılıp kalmayacak insanların kesinlikle tercih edeceği bir araç olacaktır bence. fiyatlarını bilmem ama bu motor seçenekleriyle oldukça başarılı
cok basarili tasarim olmus..
Cok guzel olmus Volvo yine her zamanki gibi kendine ait kaliteli iscilik ve detayı bu arabada birlestirmisler.İlk nesil S80'deki tasarimi korumaya calismislar ve basarili olmus.
Volvo can'dır.:D
Çok başarılı elegant bi tasarımı var.Çok beğendim..
alışılagelmişin dışında arka tasarımını beğendim
Çok güzelmiş arkası önü yandan Burdayım diyor !
adı s90 olunca ben F segment sandım, E segment ise bir nebze daha şanslı.
Fıyatı E ve 5 setısı cıvarlarında olursa basarılı olur yoksa husran...
Tr de zor avrupada başarılı olabilir.
Önden iyi arkada beklentiyi karsilayamamislar bence.
E segmentinde XF, A6 , 5 kasa , E kasa olduğu müddetçe fiyatı aynı denklemde olsada eski satış rakamlarını geçebiliceğini sanmıyorum hatta altında bile kalabilir.. çünkü yeni kasalar o yıllara göre daha başarılı..
Esnaf buna binmez , her modeli gibi bu da TR'de tutmaz :D
Ben çok beğendim doğrusu. Volvo'nun yeni tasarım anlayışının uygulandığı ilk araç galiba.
Arka kısım ise S80'i andırdı stoplardan ötürü (özellikle stop yan görünüşü).
Sonuç olarak güzel olmuş. Anlayan alır biner. :)
Volvo'nun yeni yüzü bence çok başarılı olacak. 3-4 kez XC90'ı yolda canlı gördüm, gerçekten çok güzel duruyor. Arkası bana da biraz garip geldi ama zamanla göz alışacaktır. Ama insanların kafa yapısı belli, E ya da 5 ile rekabet etmesi zor
Arka kısmı beğenmedim. Geri kalanda güzel. Tr de merc bmw rakip olması zor.
Ben de beğendim, arkası Bentley e benzemiş bence,çok kaliteli duruyor.
Arka görünüş benim de çok hoşuma gitmedi, bundan sonraki tasarım için bir geçiş süreci gibi geldi...
kalanı güzel ama kafadan çok pahalı olacak imajı veriyor...
muhteşem ötesi olmuş , bi e ve 5 serisinden daha çok dikkat çeker yollarda bence.