Ben hiç beğenmedim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aklıma direkt şu video geldi
Volvo V90 Police will be used by Sweden's Police (trust me it will be well used...) - YouTube
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
V90 R güzelmiş![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tamam çok güzel bir otomobilsin, oyuncakların, şeklin şemalin de çok iyi görünüyor da çıkış tarihin yanlış oldu..
2 yıl önce hadi bilemedin en fazla geçen yıl çıkmalıydın..
Neden? Şu andaki sınıfındaki rakiplerin çok güçlü..
BMW 5 (G30) ve Mercedes E (W213) gibi iki tane aslan geldi..
Üstüne bir de Audi A6 (C8) geliyor ki 3 tane çok güçlü rakip var.
Piyasada F10 varken, W212 varken gelseydin ya.. Patlatsaydın ya piyasayı.. Şimdi kendi elinde patlayacak.. Üstelik onlardan daha yüksek fiyatlara çıkıyorsun ortaya..
Tamam büyük düşün, büyük oyna, büyük abileri gözüne kestir kestir de Büyükçekmece BelediyeSpor'un Liverpool a bilenmesi gibi bişey oluyor böyle olduğunda da..
Volvo'nun pazarlama ve strateji departmanlarının başındaki yöneticilerde mercimek kadar beyin olduğunu düşünmüyorum şu saatten sonra..
-Ben geçen gittim inceledim 30 dk falan oturdum içinde,gider gitmez ilk iş yere eğilip arkasına baktım.Cidden arkada makas ve havalı süspansiyon körükleri var.Bildiğimiz gibi dikey değik yatay olarak değişik bir teknoloji olmuş
-Sürme şansım olmadı,ses sistemini çok beğendim ama fiyatını görünce direkt kapattım sesi ütopik bir rakam wilkins bence çıkardığı sese göre...
-İçerisi kaliteli,oturma pozisyonu en alt kısımda iken çok güzel bayağı gömülüyorsunuz en sevdiğimden hemde her yere haim olarak
-Yanlız Engine-Drive Mode tuşları bu kadar dandik olamaz ya.Böyle elmas tarzı bir görüntü vermişler ama bildiğimiz dandirik plastik gibi.Ayrıca showroom aracı olduğu için tuş soyulmuş çök kötü idi artık binen adamlar ne yaptıysa...
-Hayalet ekranı çok basit geldi bana,bu fiyatlara çıktıkça daha şekilli birşeyler beklerdim...Ama çokta kurcalamadım belki değişiyordur tema.
Diğer türlü güzeldi ama almam G10-Yeni E ve A6 gelicek iken cidden![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)