User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 25.000 TL Kadar Araç Tavsiyesi

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

25.000 TL Kadar Araç Tavsiyesi

Max. 25.000tl kadar manuel öncelikli sedan araç bakıyoruz.Düşük yakıt ve ön takım vs konularda sağlam araç düşünüyoruz babam emekli olduğundan araç genelde memlekette bahçe ile ev arası onun dışında memleketten Ankaraya gidip gelmeye kullanılcak yılda yaklaşık 15bin km yapar
    Donanım konusunda fazla beklentim yok aradıklarımda artık standart zaten en az ön camlar otomatik , airbag ve klima olsa yeterli nadirde olsa uzun yol yaparız yazın bunaltmasın kullanımı çok yormasın
    Aklımda Clio 2004-2006 arası olan modeli var ön iki cam otomatik , klima , tek airbag var biraz boş bi araç 1.4 benzin & lpg li olanına bakıyorum eğer şuan ilk sahibi olduğumuz Şahin gibi olursa uzun süre bineriz onun için dizel yerine benzinli düşünüyorum tabi doğrumu yapıyorum bilgim yok
    Baktığım araçlar 40k-90k arasında genelde hatasız boyasız veya 1parça lokal boyalılar 23-24bin arası bu fiyata başka ne alabilirim bilgim yok km olarak çok yüksek olmasın diyorum ilerde satmamız gerekirse zorlamasın bizi değişensiz 1-2 parça boyalı olabilir
    Bu fiyata başka hangi araçları tavsiye edersiniz ayrıca baktığım modeldeki cliolar nasıldır ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senede 30-35 bin km yapan birisi olarak temizve yag bakimlari duzenli yapilmis astra g bulursaniz sizi hic uzmez.
    Ankara'da ve Anadolu'da cok canlidir piyasasi, beyaz ise ve piyasa fiyatindan ilana koyduysaniz boyasi 1,2 parca kadarsa ve 300 bin km altindaysa ayni gun satilir araciniz.
    B sinifi hatchbag saseye oturtulmus sedan alacaginiza, C sinifi Sedan alin.

Masrafida o kadar cok degil aracin,
    Baski balata 200 lira,
    Ön takim komple 1000 lira
    Amortisorler 400 lira
    yani bir sahin dogan degil ama anlatildigi gibide ucuk kacik degil fiyatlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senede 30-35 bin km yapan birisi olarak temizve yag bakimlari duzenli yapilmis astra g bulursaniz sizi hic uzmez.
    Ankara'da ve Anadolu'da cok canlidir piyasasi, beyaz ise ve piyasa fiyatindan ilana koyduysaniz boyasi 1,2 parca kadarsa ve 300 bin km altindaysa ayni gun satilir araciniz.

Baski balata 200 lira,
    Amortisorler 400 lira
    ford focus 1 sedanlar da düşünülebilir. yakıtı güzel gayet konforlu kaliteli bir araba.
    4 senedir 2005 focus 1 hb lpg kullanıyorum gayet memnunum hiç sıkıntı çıkarmadı maşallah.

99-2005 arası focus 1 sedan önerim 18000-30000 arası fiyatları var. lakin 26dan fazla vermeyin diğer fiyatlar şişirme biraz..
    deu, izmir

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Benim getz i vereyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dRhkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ford focus 1 sedanlar da düşünülebilir. yakıtı güzel gayet konforlu kaliteli bir araba.
    4 senedir 2005 focus 1 hb lpg kullanıyorum gayet memnunum hiç sıkıntı çıkarmadı maşallah.

99-2005 arası focus 1 sedan önerim 18000-30000 arası fiyatları var. lakin 26dan fazla vermeyin diğer fiyatlar şişirme biraz..
    Aynen, focuslarda sorunsuz ve guzel araclar piyasasida var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Baski balata 200 lira,
    Amortisorler 400 lira
    Alıntı dRhkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Benim getz i vereyim
    Focus ve Astralara bakıyım, biraz km çıtasını yükseltmek gerekcek sanırım ama satış sırasında sorun olmayacaksa önemli değil

Bagaj ihtiyacımızdan dolayı sedan düşünüyoruz onun için Getz olmaz

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1994-1995 w124 e200
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

ADMISE R1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 207 1.4 hdi premium 117000 km de düşünürsen 05384813315

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45960964/detay

Düşünürsen yardımcı olurum. İlk sahibinden alınma bir araç ve komple servis bakımlı.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001 model focus için 25bin Allah piyasamızın ve bizim sonumuzu hayır etsin. Daha nereye gidecek şu piyasa merak ediyorum.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim clio yerine en azından marea bakabilirsin. 2001 elxler var 1.6 2 airbag abs klima 4 cam oto elektirikli aynalar vs ve piyasası temizi 16 gibi kmleri cidden düşükleri de var. Bakımlısı üzmez seni üste paran bile kalır
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HB düşünmüyoruz bagaj konusunda büyük sorun yaratır bize
    Mercedes ile kıyaslanamaz ama şuan zaten 98 model bi aracımız var biraz daha modelli yeni araç olması gerek incik boncuk sorunlarla uğraşmayalım bakımdan bakıma

Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim clio yerine en azından marea bakabilirsin. 2001 elxler var 1.6 2 airbag abs klima 4 cam oto elektirikli aynalar vs ve piyasası temizi 16 gibi kmleri cidden düşükleri de var. Bakımlısı üzmez seni üste paran bile kalır
    Mareayı nedense bi türlü sevemedim ayrıca daha modelli olsun istiyoruz eski araba ile uğraşmayalım artık 2001 model pek düşünmüyorum yoksa megane 1 ler aklımda

Genelde 04-06 arası clio , albea , focus , astra var ilk ikisinde düşük km bulunuyo diğer ikisi km yönünden yüksek ve boya genelde 2 parçadan çok oluyo

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadireren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Focus ve Astralara bakıyım, biraz km çıtasını yükseltmek gerekcek sanırım ama satış sırasında sorun olmayacaksa önemli değil

Bagaj ihtiyacımızdan dolayı sedan düşünüyoruz onun için Getz olmaz
    km ye bakarak araba almaya kalkarsan yanmışsınız siz. o baktığınız 10 yaşındaki sümbüller astralar 90 k km'de mi sanıyorsunuz gerçekten. km'si yüksek diye fiyatı uygun tertemiz arabalar varken , sırf km si düşük diye bir arabaya fazladan para vermek gereksiz geliyor.

25 bin liraya 2004 clio trajikomik bir olay. gel sana 2011 symbol vereyim 27 liraya 2 parça boyalı 140 k km'de.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km ye bakarak araba almaya kalkarsan yanmışsınız siz. o baktığınız 10 yaşındaki sümbüller astralar 90 k km'de mi sanıyorsunuz gerçekten. km'si yüksek diye fiyatı uygun tertemiz arabalar varken , sırf km si düşük diye bir arabaya fazladan para vermek gereksiz geliyor.

25 bin liraya 2004 clio trajikomik bir olay. gel sana 2011 symbol vereyim 27 liraya 2 parça boyalı 140 k km'de.
    Km gerçekmi değilmi baktırdıkdan sonra çıkar elbet , km ye göre almamızdaki amaç bak bu düşükmüş alalım değil araç yılda 15k civarı yol yapacak belki daha fazla kısa vadede satma gibi düşüncemiz yok ama olursa satmamız gerekirse 200k ya gelmiş araç ya ucuza gider ya da zor gider.Bu arada teklif için teşekkürler ama o paraya çıktığımda symbol düşünmüyorum

Bu arada bütçeyi sonuna kadar zorlayıp 27 civarı çıkmayı düşünüyoruz cliodan daha iyi bi araba alabilmek için aklımda accent era var 1.4 team modeli veya 1.5crdi start / select donanım bulunabiliyo , Fiat linea olabilir tabi o bütçeyle düzgün bulunursa

Çok fazla bilgim olmadığından bu konuyu açtım zaten 04 clio 24lü veya 23lü rakam etmez ederi şudur gibi yönlendirmeler benim için çok iyi olur tabi diğer araçlar içinde geçerli veya o paraya şu araç daha mantıklı gibi

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 15 Yıldır araba Alıp satıyorum. Km düşürmem işimde olmaz ama öyle arabayı bastırmakla tramere mesaj atmakla km anlaşılmaz İbrahim doğru Yazmış biz ne arabalar gördük Dünya'ya yı dolaşmış ama hala 5,000 km de Allah gönlünüze göre versin ama motor halledilir önemli olan kasa benim düşüncem...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biniciyseniz ve satma gibi bir derdiniz olmayacaksa 2004-2006 model arası mitsubishi lancerada bakabilirsiniz. Netten araştırın düzgün araçtan pişman olan neredeyse yok denebilir ön yargı ile bakmayın bu dediklerime sakın varsa yakınlarınızda iyi kötü bir bakın kullanın derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lancer baktım ama elimizdeki paraya pek bi araç göremedim ilanlarda tekrardan bakarım

Haklısınız düşürülür anlaşılmaz ama zaten düşük diyede kasası kötü motoru iyi olmayan araç almayacaz hem takıntı birazda sadece bizdede yok yarın birgün satmamız gerekirse bu konuda bizim milletimizde takıntılı zorıksr elden olan parayı arabaya yatırcağımızdan bi aksilik olduğunda ilk najite çevirceğimiz araç olcak
    Dediğim gibi tavsiyelere açığım zaten kafaya koymuş olsam gidip alırdım dediğim araçlardan birini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flood olcak ama edit butonu yok mobilden yazdığım için yazım hataları olmuş kusura bakmayın

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sembol al bin sen 1.2 düşük km.
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)