ben ahmet kaya dinleyip dağa çıkan mallardan olmadığım için birde hdp oy vermediğim için sıkıntı yok sanırım :D:D
Printable View
Pardon ya ben son sayfayi okumamisim,yanlis anlasilmak istemem.
Profil resmimin nesi zoruna gitti de bu yangının var ? Resim bir Türk bayrağı içeriyor. Bu mu canını sıktı ? Siyaseti yapan sensin. Müzik evrenseldir geyiğine hiç girme. Pkk sempatizanlığı yapan, pkkyı masumlaştıran, gelirinin çoğunu oraya bağışlayıp, moral geceleri düzenleyen biri mi evrensel ? Kim dinleyip prim yaptırıyorsa dolaylı yoldan yardım ediyordur kimse müzikte siyaset olmaz demesin. Bunun siyasetle alakası yok. Bırakın şu terör seviciliğini. Pkk paçavraları altında konser yapan birine saygı duymam.
Şimdi sana burda Senin gibi küfür ederdim ama gerek yok. Bı karın ağrın olursa mesaj atarsın.
Yiğit-Y allah askina bunun nesi gericilik ?
Neyse konu özünden sapmasın.
Ahmet kayayı yaptığı müzik dışında bende sevmiyorum.
Birde şöyle birşey var bende müzik hosdir korsan hosdir yani pkk ya gelir saglamiyorum yani ahmet kaya dinlerken :)
Kafalar farkli olabilir ben bu açıdan bakıyorum.
Yoksa askerde prestij sigarasi icenlere nobet kitlerdim :)
Biranda yazinca kendimi ifade edememisim :) elektronik muzigide son 2-3 senedir bende agirlikli oarak dinliyorum on yargim yok kisacasi :) tabiki suan butun sarkilar pc de isleniyor defalarca ama demek istedigim seninde degindigin gibi olmayan sesler :) ben canli performanslara bayilirim ve eger canli performans evde dinledigimden cok uzaksa istemsiz bir sekilde sarkilardan soguyorum :)
once efendı olacaksın sana hayırdır kufur falan? ben sana sahsına yorumda kufur mu ettım ? amk gastesı derken bı sıtemdı. ha sahsına kufur olarak algıladıysan hakkını helal et oyle bı nıyetım yoktu oyle bırıde degılım. k.bakma lafımı gerı alıyorum bı karın agrımda yok cok sukur. kımsenın bayrakla bı alıp veremedıgı yok hemserım zoruna gıden bı seyde yok. sızın gıbı kafatası mıllıyetcılerı dısında. galıba turk bayragı zoruna gıdıyor kı ıt kopek resmını kendıne bayrak edınmıssın. elhamdulıllah bayragımız turk bayragı sımgesı de ay yıldız anlamı da bellı bırak ıt kopek resmını bayrak olarak kabul edeceksen turk bayragını kabul et.
ınsanları sıyası gorusu nedenıyle yadırgamak nedır anlamıyorum veya kurtmus ermenymıs lazmıs falanmıs fılanmıs. ne olursa olsun ınsan sonucta ıyıyse ıyıdır kotuyse kotudur bu kadar. herkes mıllıyetcı olmak zorunda mı veya muhafazakar yada hdp lı? hıc mı sag goruslu sanatcı yok mhp ye yardım eden veya muhafazakar sanatcı hıc mı yok elbette var. ama burdakı mevzu bu degıl. adam hakkatten soyluyor kardesım bırak necı oldugunu ne yaptıgını burda muzık konusuyoruz. kısılerı muzıgı ıle sanatı ıle yorumla. saygı duyarsın veya duymazsın o ayrı bı konu ama saygı duymuyorsun dıyede toplum ıcınde ılerı gerı konusmanı gerektırmez.
yıgıt-y arkadasım prestıj sıgarası ıcene nobet kıtleyecegıne once bı sorsaydın sen nıye bu marka zıkkımı ıcıyorsun dıye. herkes ıster kı malbora ıceyım. ama para olmayınca mecbur ne yapsın adam. sende aklın sıra nobet kıtlıyerek mıllıyetcılık yaptıgını sanıyordun galıba. helal olsun memleketı kurdardın. sasırıyorum bazı kısılere mıllıyetcılıgı vatanseverlıgı sadece mhp ye oy vermek sanıyorlar.
Sen bi ufak ac efkarini dagit derim :)
Ahmet kayadan da birseyler dinle yaninda :)
metal konuşmak isteyen buyursun burdayım :D
https://www.youtube.com/watch?v=3LS_1TUCRu8
yukarıda görmüş olduğunuz folk metalin babalarından olan amon amarth'ın istanbul adına yazmış olduğu bir şarkıdır. ne alaka derseniz "miklagard" vikinglerin istanbula vermiş oldukları isimdir. ozamanlar ismi konstantinapolis'di tabi. zamanında(11. yy)meşhur viking gemileriyle karadeniz üstünden istanbula geliyorlar bu iri yarı abiler ve gördükleri en büyük şehir burası olduğu için hayran kalıyolar. iskandinav mitolojisinde büyük bir yeri vardır anlayacağınız :)
O it köpek resmi dediğin Göktürk devletinin bayrağı. Yani Türk'ün bayrağı. Önce bir tarihimizi öğren sonra it köpek diye alaycı konuşursun. Siyasi bir mevzu değil anlayabiliyor musun ?
Ben kafatasçıyım bu benim görüşüm ama ben burada siyaset yapmıyorum ki vatan hainliğiyle siyaseti karıştırma. Benim canımdan çok sevdiğim arkadaşım kürt. İlçe ocak başkanı kendisi ama benden daha vatanperver. Benim halamın oğlu komunist partisinin bir üyesi. Öz kanımdan olan bi adam bu. Onun ideolojisi o. Ona inanıyor. Dilimde tüy bitti kendi doğrularımı anlatmaktan ama taviz vermedi. Canı sağolsun. Burda konu sağ sol değil bunu idrak edemiyorsunuz. Terör seviciliği yapıyorsunuz. Benim kanıma dokunan bu..
Gerçekten bu konu üzerinden cevap verme. Çünkü bu tarz mevzular yasak burada.
Korollaci kusura bakmada agir sacmalamissin.
Ne bayragi oldugunu bilmeden etmeden it kopek bayragi deyipte laf nereye gidecek bilmeden yazip cizmeyi cok seviyosunuz... Göktürk ne demek bi ogren, kac senesinde varmis onuda bi ogren... Türkluk kavraminin varolma nedeni kimlermis onuda bi arastir...
yaw tamam arkadaslar sız cok bılıyorsunuz. yanlısıda cok bılıyorsunuz dogruyuda. tarıhıde cok ıyı bılıyormussunuz ogrendık gelecegı de tahmın edersınız bu bılgelıkle ben daha fazla sacmalamayayım saygılar.
Guncel sarkıları FLAC formatında satın alabilceğim bir site varmı?
Album degilde tek tek olursa super olur.
Itunes daki şarkılar FLAC mı?
Yada gercek 320kbps mp3 de olabilir.
Konu nerelere gitmiş gene :)
Grup vitamin ile büyüdüğüm için kendimi çok sanşlı hissediyorum :)
https://youtu.be/iyAxOHLGA_w
https://youtu.be/iyAxOHLGA_w