bu konuda anlaşamıyoruz belli
umarım ikinizinde başı belaya girmez eray
öptüm esnek yanaklarından
Printable View
Eray abiyi birebir tanimam ayni ortamda denk geldiğimiz olmustur ama sohbetimiz olmamistir diger yandan ergokun ortagi olan gokhan abiyide daha yakin tanirim ama bnce bu konuda eray abi hakli en başında araci almada sikinti yok almayabilir ama garaja girmis bir araba yapilmadan cikmaz hadi cikti diyelim en azindan dukkana girdigi şekilde cikmasi lazim oyle sökük sekilde verilmez fakat burda soyle bi olay var eray abinin hesaplamadigi bisey ergok ve jdm works beraber calisan firmalar jdm works islerini ergokte yaptiriyo ve ayri bi samimiyetleri var mustafa kazanc ile gokhan abinin yani bi yerde ergokte mecbur kalmis bence bu olayda boyle tavir sergilemeye hee yalnis mi yalnis etik olmayan ve esnafliga yakismayan bi hareket ama bi yerde sürekli müşteri ve samimiyet bi yerde ilk defa gelen musteri
çekememezlik böyle ergen tripleri yaratıyor eray bey abi
Adamın arabasını alıp söküp geri vermek nedir yahu? Etik filan değil kanunen suç bu.
la madem konuyu gördüler zahmet edip içine girip bi okusalardı da.
Abi dükkana girmeden önce fevzi konuşuyo diyoki problem olurmu onlarda gayet olması gereken bizi kimse ilgilendirmez biz ekmeğimize bakarız cünlesi kuruluyo üstüne bunlar yaşanıyo :) komik yani ama sonradan öğreniyoruzki ilk ben değilim bu karaktersiz daha öncede böyle bişeye vesile olmuş ama neyse isim veremicem ayıp olmasın
Valla olayı bilmiyorum Eray ve Mustafa arasındaki konuda beni ilgilendirmez ama bahsi geçen servisten 4 yıldır şahsen çok memlunum , en ufak bir problem yaşamadım,kendilerine ve esnaflıklarına %100 güvenirim ben.
Olayın bir an önce çözülmesini umarım.