İnsanlar eskiden köyden göç edip şehirde yaşamak isterlerdi. Şimdi ise doğal hayata geri dönmenin planlarını yapar oldu
mekan çok güzel Allah utandırmasın. Keşke isim olarak Türkçe karakterde bir şey bulsaydınız.
İnsanlar eskiden köyden göç edip şehirde yaşamak isterlerdi. Şimdi ise doğal hayata geri dönmenin planlarını yapar oldu
mekan çok güzel Allah utandırmasın. Keşke isim olarak Türkçe karakterde bir şey bulsaydınız.
Hayırlısı olsun Allah bol kazançlar nasip etsin. Sürekli Kuşadası'nda mı olacaksınız?
19 mayısta uğrayabilirim fiyat için rahatsız edeceğim.
hayırlı olsun umarım güzel kazançlar elde edersiniz.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
teşekkür ederim, nisan 15den sonra oradayız, ben genelde haftasonları orda olacağım, hafta içleri eşim orda olacak.
rezervasyon yapmadan önce mesaj atarsanız fiyatlarda indirim yaparım![]()
Ne zaman aciliyor kismetse vok güzel gozukuyor.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
kanka yazın kesın gelırız hatunla yakınsın zaten bıze ugrarız![]()
www.honda-tech.com
hayırlı olsun konsept guzel begendim eğer fiyatlar uygun olursa düşünülebilir![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Nisandan önce konaklama yok mu? Denek müşteri aranıyorsa gelelim hemen![]()
Gerçekten konsept çok hoş olmuş.. Bol kazançlar..
Abi maşallah çok güzel gözüküyor.Gerçekten öyle şakşukalı oteller v.s nefret ediyorum bu tahta konsepti mükemmel ötesi kokusuda varsa offBu yaz olmadan bende gelirim abi.
hayırlı olsun , çok güzel gozukuyor , yolum kuşadasına yazın kesin duşuyor uğrarız illaki![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
herkese teşekkür ederim, nisan ortası gibi havalar daha uygun olduğu için açıyoruz kısmetse.
gelicem diyenleri tek tek yazdım bekliyorum ona göre![]()
Allah hayirli bol müşteri versin çok beğendim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)