ortalama yakıt ne durumda hocam ?
Printable View
3-5 Gün önce çekmiştim tamamen şehir içi
http://i.imgur.com/3VATmMF.jpg?1
Markete, pazara, firina giderken o cok hizli vites atan, keyif veren sanziman ne ise yariyor merak ediyorum? Sabah sicak ekmege mi yetistiriyor?
Fanboylugu hobi olarak gene yapin bisey demiyorum ama az mantikli konusun. Golf R ya da S3 degil bahsedilen arac, bakkala, markete, pazara kullanmalik arac soruluyor.
Bayanlarin araba algisi daha farklidir, erkekler gibi dusunmeyin. Ister DSG, ister S-tronic olsun, bir arac bir bayani yolda birakiyorsa o arac dunyanin en kotu aracidir onlar icin. Sorunsuzluk=memnuniyettir bayanlarda.
Eger Hyundai i20, Polo tipi araclar buyuk geliyorsa Hyundai i10 oneririm. 2 hafta once 1.2 Elite Otomatik aldirdim kiz kardesime, cok memnun.
11 yildir 4 ileri tork kontertorlu honda cr-v ve yeni hyundai i10 ile sukur sorunumuz yok. Gorevlerini hakkiyla yerine getiriyorlar, A noktasindan B noktasina sorunsuz sekilde ulastiriyorlar.
O yuzden garantisi bitince satmayi dusundugunuz bozulunca Dogus servislerde sinir krizi gecirdiginiz , saatli bomba spec araclarinizla size mutluluklar. :)
Bende baktım PC de görülüyor ama telefonda gözükmüyor :)
Imgur: The most awesome images on the Internet
http://i.imgur.com/Z2HfR5I.jpg
Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.Bugun Ford ve Renault'a gittim Clio'lar uçmuş gitmis Fiesta'nın Titanyum olanına 55.500 fiyat aldım.Opel Corsa gösterdim beğenmedi.Şahsen dsg şanzumandan hoşlanmıyorum.Birkaç yakınımın başından geçen olaylar münasebetiyle,yoksa sizler kadar bu işin teknik kısmını bilmem.Yani durum şu VAG grubu uzak duruyorum.Fiyatlarını da anormal buluyorum.Birde yılda 3-5 bin km yapacak araba da Turbo yada mükemmel şanzuman çokta önemli değil bence.Bayi sahibi bir yakınım yeni i20'nin en full olanını en boşunun fiyatına verecek neredeyse yarın gidip bir bakıcam.Şimdilik durum bundan ibaret.
Dsg 4 sene uzatılmış garantiyle gayet güzel :) En olmadı kavrama değişimi dışarıda gayet uygun, ablamın 1.2 suzuki otomatiğine (4 ileri binince hayattan soğuyorum) ki ablam bile aynı durumdan fazlasıyla şikayetçi, sorunsuzluk her zaman bayan için bi kriter olmuyor ne yazık ki, suzukiyi sırf o rezalet 4 ilerisinden dolayı satmayı düşünüyoruz :)
Yada benzer şekilde 1.6 dizel otomatik bi 308 yada c4 e falan binerseniz demek istediklerimi gayet iyi kavrarsınız, 10 yaşında çocuk oturtun direksiyona o 1den2'ye daha güzel atar :)
Siz A noktasından B noktasına ulaşıma devam edin 4 ilerilerle sorunsuzca, dsgler bize kalsın sıkıntı yok :) Ayrıca sıfır sıkıntı denilen klasik otomatik a3le alakalı sıkıntıda yaşamışlığım var şans işte :)
Baktim yine olmamis yahu hirs yaptim :)
http://i1370.photobucket.com/albums/...pski2dfr1n.jpg
DSG geri kaçırmıyor mu ?
-Yahu arkadaşım var aurisi var,adam manuele almazsa üniversiteden çıkıştaki rampada otomatik araba stop ediyor o derece vites atamıyor.Neyse hadi bu ilkel bunu geçtik
-Hadi hyundaiden gidelim,mesela i30'u alalım elimize.Daha önceden çift kavramaları bir şanzumanı yoktu.Yakıt tüketimi ve performansı ne durumdaydı? Madem çift kavrama bu kadar sorunlu neden bu adam buna geçti? Yani mükemmel olduğunuda kimse söyleyemez.Baknz otopark testinde hemen ısındı şanzuman...Keyiflimi keyifli,DSG olsa oda ısınırdı belki lafım yok.
-Tork konvektörlü şanzuman evet güzel ama i10'daki mi güzel :D Tork konvektörü misal bmwlerdeki ZF'dir.Her ne kadar DSG kadar hızlı vites atmasada Tork konvektörlü odur.Ama bakın i10'dakinden bahsetmiyorum...
-Gelelim şu DSG patlar çatlar muhabbetine.Arkadaşlar çift kavrama şanzuman araçtaki kavrama bitmeye muhtaçtır.Nasıl manuel aracınızın baskı balatası bitiyorsa(Benimki 30.000de bitti kullanıma bağlı+yazılım yüksek tork...vs) buda malesef azaldığında titreme yapmak zorunda kaçış yok bundan.Bunda kullanım çok etkili,sıfırdan kalkma,sürekli frenden çekip yarım kavratma...vs çok etken sayabilirim.Bu etken manuel şanzumanlar içinde gerekli.Benim baskı balatam bittiğinde servise gidip,kardeş bu biraz kaçırıyor hatta titretiyor değiştirin bunu garantiden diyemiyorum;ama DSG'de aracınız servis garantiliyse iyi niyet adı aldınta bu değişiyor.2009 model neredeyse 7 yaşındaki aracınkini değiştirdik daha geçen en yakın abimin ücretsiz şekilde.Keşke benim manuelide garantiden değiştirseler iyi niyet adı altında...
-Bir diğer nokta bu vitesi çok hızlı değiştirmesini siz çok yanlış anlamışınız,kimse fırına giderken uçuyum kaçıyım hıphıslı vites atsın diye çift kavrama almıyor.Hadi onu geçtim GolfR-S3 kullanıcılarının bile bu aracı tercih etmesindeki nedenleri günlük kullanımada uygun olmaları.Emin olun onlarda sabah markete giderken herzamab çatır çutur vites atmıyordur(tabiki diğer kullanıcılara göre daha fazla basarlar orası ayrı).Hızlı vites atmasının performansın yanı sıra vites geçişlerini hissettirmemesi harika birşey.Konfor arkadaşım konfor :) Ama yok çekiciyle yolda kalıyordu haklısınız...
-Kısacası hyundai neden üst segmentlerinde çift kavramaya geçiyor,o zaman i10daki şanzumanı kullansınlar bir mail atın bence
-C sınıfı ve b sınıfı arasında kalındığında kesinlikle C sınıfı öneriyiorum ben.
-1.2 TSi DSG leon çok mantıklı bir seçenek fiyat olarak
-İ10 sürmedim,ama i20'yi merak edip test sürüşüne çıkmıştım.Direksiyon falan gerçekten güzel donanımlarda bol ama arabanın üstündeki direksiyon sanırım sınıfında ders olarak okutulucak bir direksiyon.Yıllardır renolara laf ederler ama gerçekten bu direksiyonu alıp nasıl bu kadar hissiz ve kötü direksiyon yapılır diye vermeleri gerekiyor.Gerçi bu arabayı alanın böyle bir kaidesi olmaması lazım ama gerçekten çok kötüydü.İ10 sürmedim bilmiyorum ama hemen hemen aynılardır diye düşünüyorum
-final olarak İnsanlar maymundan geliyorsa şimdiki insanlar neden maymun olmuyor? eski nesil tork konvektörlü hyundai çift kavramadan iyiyse neden şimdiki araçlar tork konvektörlü olmuyor?
DSG'yi biraz daha iyi anlayabilmeniz için oktay ustanında şu videosunu izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim :)
P.S:Vag fanı diyebilirsiniz aracımdan dolayı,arabam manuel ama onuda söyleyeyim :)
https://www.youtube.com/watch?v=BcNe9SYs5eY
https://www.youtube.com/watch?v=BcNe9SYs5eY
Yeni gelen her modelde kendi uretimi olam çift kavramaya geçiyor zaten. örnek olarak i30 la baslado arkasindan tuscon geldi blue geldi muhtemelen i20icinde yeni motoriyola 1.0 ve 1.2 t-gdi motorla birlikte gelecektir.
http://www.hyundai-blog.com/hyundai-...ine-announced/
Hangi aracı alırsan al öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah.
Eşimin eski aracı 2013 fiesta titanium x powershift, hatta forumda satılık konusu vardı, buradan ankarada bir arkadaşa sattık.
Araba cidden güzel, tepkileri, vites geçişleri, donanımı vs. Ama sadece benzin ile binilecek ise çok ekonomik değil.
6.7 LT den aşağı düşüremedik. Ş.içi 7 civarında dolaşıyor tüketimi. Basarsan 10 lu rakamları görürsün çok rahat.
Biz evdekileri lpg ye ikna edemedik, yoksa satılacak bir araba değildi.
Titanium ile X arasındaki farkı net bilmiyorum açıkçası ama bayan için çok ideal olduğunu söyleyebillirim.
Fiyatlar uçmuş 45 e 2013 te sıfır almıştık, 40.000 Km de 42 ye sattık.