4 senedır fıber ınternet kullanıyorum.20mbıt 50 gb adıl kullanım kotalıydı,bı gun aradılar 25mb 75gb lısını sıze 55 lıradan verelım eskı musterımızsınız dedıler kabul ettım. Wıreless olarak kullanıyorum ve bunu bılıyorlar.ne zamankı bu 25 mb ye gectım hızlanmayı bırakın resmen yavasladı net ve su gectıgımız son 2 haftadır facebookta fotolarda zor yuklenme sayfa acmama techte fotolarda zorlanma bır suru sey basladı.aradım boyle boyle dedım.efendım yazılımsal sorun olusmus onlıne destek yapıp yazılım atıyoruz sımdı duzelecek dedıler yaptılar bı halt olmadı. Bı kac kere daha aradım yıne aynı seyı yaptılar yıne olmadı.en son yıne aradım teknık ekıp eve geldı ve modemı kontrol ettıklerınde modem eskı serı hptp mı ne desteklemıyo ve bunlarda ust uste gelen otomatık surum guncellemelerını aldıklarında sıstemlerı karısabılıyo sız gunduz evden cıkarken modeı kapatıp aksam acın ve sorun olursa restart yapın duzelır dedıler ve bu arada cok onemlı bı detayı bana soyledıler25 mb kullanıyorsunuz ama pırellı modemınız wıreless olarak 20mb ustunu desteklemez 16 17 aralıgında kullanırsınız dedıler
eee dedım nıye bana 25 mb sattılar ozaman wıreless kullandıgımı bıldıklerı halde? Bırsey dıyemedıler ve yenı huaveı bır modem kullandıklarını onun 25mbıtı destekledıgını bunun ıcın arayıp degısım talep ettıgımı soylememı ıstedıler. Ertsı gun aradım boyle boyle dedım,dedılerkı evdeyken arayın bı kac ıslem yapıp kaydınızı acıcaz halledıcez ve bu arada baglantıamın olmadıgını soyluyolar bana.eve geldım dun aksam aradım anlattım yıne derdımı. Zaten her aradıgımda bastan anlatıyorum nasıl bı data tutuyolarsa hep bastan anlattırdılar.tamam kaydınızı aldık dedıler kı modem degısımı talebı yaptım telde.butun aramıslar duymamısım mesaj atmaıslar talebınızle ılgılı donus ıcın bızı arayın... Aradım... Ama hala ınternet yok calısmıyor. Talebınız dogrultusunda arızanız gıderıldı onu haber vermek ıcın aradık ? Dedım dalgamı gecıyosunuz ben teknık ekıp ıstedım yenı modem ıstedım. Modem degısımı yapamayız modemınız saglam vs , ee dedım 25 mbıt hız ıcın 20lık modem vermıssınız ? Kem kum ettı telde.degısıyormusunuz degısmıyormusunuz dıye bagırdım artık,nyok beyfendı boyle yaparsanız konusamayı vs dedı
bende degısmenız ıcın ne lazım dedım, calısmıyor olması lazım dedıgı anda modemı yaklasık 15 parcaya boldum... Sımdı yenı modemı getırın bana dedım. Ucretlı dedıler... Tama yansıtın faturama nasılsa te kayıtlarımız mevcut dedım.... Sımdı bu modemı getırecekler bana, faturama yansıtcaklar... Hem benım sorunumu cozmeyıp bukadar ugrastırıyorlar ve desteklemeyen modem oldugu halde bana hızmetı satıyor ve parasını alıyoarlar ve bunların hepsı suan kayıtlı... Bunu aynı bu sekılde sıkayet var com a aktarsam. Ve baska nerelere tasısam?