User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
73 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Superonlıne fıber ınternet sorunu

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Superonlıne fıber ınternet sorunu

4 senedır fıber ınternet kullanıyorum.20mbıt 50 gb adıl kullanım kotalıydı,bı gun aradılar 25mb 75gb lısını sıze 55 lıradan verelım eskı musterımızsınız dedıler kabul ettım. Wıreless olarak kullanıyorum ve bunu bılıyorlar.ne zamankı bu 25 mb ye gectım hızlanmayı bırakın resmen yavasladı net ve su gectıgımız son 2 haftadır facebookta fotolarda zor yuklenme sayfa acmama techte fotolarda zorlanma bır suru sey basladı.aradım boyle boyle dedım.efendım yazılımsal sorun olusmus onlıne destek yapıp yazılım atıyoruz sımdı duzelecek dedıler yaptılar bı halt olmadı. Bı kac kere daha aradım yıne aynı seyı yaptılar yıne olmadı.en son yıne aradım teknık ekıp eve geldı ve modemı kontrol ettıklerınde modem eskı serı hptp mı ne desteklemıyo ve bunlarda ust uste gelen otomatık surum guncellemelerını aldıklarında sıstemlerı karısabılıyo sız gunduz evden cıkarken modeı kapatıp aksam acın ve sorun olursa restart yapın duzelır dedıler ve bu arada cok onemlı bı detayı bana soyledıler 25 mb kullanıyorsunuz ama pırellı modemınız wıreless olarak 20mb ustunu desteklemez 16 17 aralıgında kullanırsınız dedıler eee dedım nıye bana 25 mb sattılar ozaman wıreless kullandıgımı bıldıklerı halde? Bırsey dıyemedıler ve yenı huaveı bır modem kullandıklarını onun 25mbıtı destekledıgını bunun ıcın arayıp degısım talep ettıgımı soylememı ıstedıler. Ertsı gun aradım boyle boyle dedım,dedılerkı evdeyken arayın bı kac ıslem yapıp kaydınızı acıcaz halledıcez ve bu arada baglantıamın olmadıgını soyluyolar bana.eve geldım dun aksam aradım anlattım yıne derdımı. Zaten her aradıgımda bastan anlatıyorum nasıl bı data tutuyolarsa hep bastan anlattırdılar.tamam kaydınızı aldık dedıler kı modem degısımı talebı yaptım telde.butun aramıslar duymamısım mesaj atmaıslar talebınızle ılgılı donus ıcın bızı arayın... Aradım... Ama hala ınternet yok calısmıyor. Talebınız dogrultusunda arızanız gıderıldı onu haber vermek ıcın aradık ? Dedım dalgamı gecıyosunuz ben teknık ekıp ıstedım yenı modem ıstedım. Modem degısımı yapamayız modemınız saglam vs , ee dedım 25 mbıt hız ıcın 20lık modem vermıssınız ? Kem kum ettı telde.degısıyormusunuz degısmıyormusunuz dıye bagırdım artık,nyok beyfendı boyle yaparsanız konusamayı vs dedı bende degısmenız ıcın ne lazım dedım, calısmıyor olması lazım dedıgı anda modemı yaklasık 15 parcaya boldum... Sımdı yenı modemı getırın bana dedım. Ucretlı dedıler... Tama yansıtın faturama nasılsa te kayıtlarımız mevcut dedım.... Sımdı bu modemı getırecekler bana, faturama yansıtcaklar... Hem benım sorunumu cozmeyıp bukadar ugrastırıyorlar ve desteklemeyen modem oldugu halde bana hızmetı satıyor ve parasını alıyoarlar ve bunların hepsı suan kayıtlı... Bunu aynı bu sekılde sıkayet var com a aktarsam. Ve baska nerelere tasısam?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada son konsmadan bır oncekı arkadasa ıyıde bı saydırdım ıcım rahatladı....

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla abi bende superonline fiber kullanıyorum,aşağı yukarı seninle aynı problemi yaşadım.Şöyle ki banada en başta kırmızı Pirelli modemden bağladılar,daha sonra aynı şekilde tekrar 24 ay tahahütname yapıp kendilerine bağlayabilmek için hızınızı artıralım aynı paradan(50 tl)devam edelim dediler,kabul ettim.Yükseltme işleminden sonra bende oluşan problem düşük çekim gücü oldu.Evin içinde pc ve telefonumda 2 dişi geçmiyordu ve bağlantı sık sık kopuyordu.çekim gücü..Anca 2-3 metre yanına yaklaşınca full çekiyordu.Bu problemi yaşarken tesadüf,Anadolu yakası yetkili bayii Nova iletişim di sanırım ismi;kapıma geldi herhangi bir şikayetiniz var mı vs diye(belli periyotlarda aboneleri dolaşıyolarmış)bende soktum elemanları eve,gösterdim birebir.Arıza kaydı aldı hemen,ertesi gün modemi üzerinde superonline yazan siyah kutu modemle değiştiler,eskisini aldı gittiler.Sorunum yeni modemlede devam etti,aradım müşteri hizmetlerini.Teldeki eleman modeme uzaktan yazılım güncelleme yaptı.O dakikadan itibaren bağlantım canavar gibi..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Selcuk aynı sıkıntı bendede vardı o komple siyah pirelli modemin allah belasını versin hergün acıp kapatmassam baglantı sıcıyodu yavaslıktan sonra net hızından anlamayan babam bile delirip cagırmıs adamları. size aynı paraya turkcell tvde baglayalım modemi oyle degistiririz dediler beyaz huvailer destekliyor tv'sini. adam gelince dedim tv yi s.edip modemi değişşen diye ozamanda gelen cevap modemi direk degisemem once arıza kaydı acıcan gelip inceccekler ıvır zıvır biton dedi . öyle diyince tamam dedim tam tvsini modemi aynı para nasısa dimi dedim evet cevabı geldi. keske parcalamasaydın gelip direk degişirlerdi tvde istiyorm diyince. yeni beyaz huvai hakkaten cok güzel modem cekmeyen odada cekmeye basladı sinyal gücü az gelen yere cogaldı falan filan
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    buarada kırmızı siyah üzerinde pirelliler en eski model modem, nerdeyse 5-6 senesi var. ondan sonra aynı modelim mavi siyah üstünde quicknet yada turkcell yazanı geldi 3.olarakda simsiyah pirelliler geldi sonda beyaz huvailer geldi cidden cok iyi cok memnunum suan
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırımzı pirelli den var haala son 3-5 ay da çok fazla net kopmaya başladı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırımzı pirelli den var haala son 3-5 ay da çok fazla net kopmaya başladı...
    ara bıdı bıdı et turkcell tv istiyorm aynı fiyatmıs gibilerinde de s.ke s.ke değişiyorlar
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cekım gucu sorunu baslı basına arttı zaten fıse takılan artırıcılardan dahı aldım... Sıkayetvara yazıcam delırttıler benı

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50mbit bağlıydı bi ara bizim evde, wirelessten sizin gibi maksimum 20mbit falan kullanabiliyordum, superonline şubelerinden birine elime modemi alıp çatkapı gittim, (şuan ismini unuttum)böyleyken böyle bana şu özelliği destekleyen modem verin dedim ve aldım ücret falanda ödemedim modeme. Bu seferde 25mbit dolaylarında kaldı wirelessle internet hızım (arada birsürü duvar vs var ama modem evin diğer ucunda.) İhtiyacınız olan modemi vs internetten araştırıp direkt çatkapı şubeye gidin bence, az bişeyde bildiğinizi hissettirirseniz ellerinde varsa kem küm etmeden veriyorlar modem vs.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu yuzden modemimi kendim alıyorum, onlar yok mok diyorlar ama piyasada birsuru fiber modem mevcut ben bayağıdır asus n66u kullanıyorum ciddi başarılı ve sorunsuz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la bunlar beni de 25mb liğe geçirdi 2-3 ay önce :s
    hoş bağlantımda bir problem yok benim.
    benim kullandığım modem TILGIN.

Tılgın 25mb destekliyor mu acaba bilgisi olan var mı

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    huawei var bende superonline ın 50mbit kullanıyorum kablosuzda bile bu hızı görüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende evde internet yoktu sıkıntı modem kaynaklı da değildi aslında teknik ekip çağırdım. Geldiler sorunu çözdüler. Bide modemi değiştirdiler. değiştirelimmi diye sormadılar bile. Para falan da almadılar benmi fazla şanslıyım.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 senedır fıber ınternet kullanıyorum.20mbıt 50 gb adıl kullanım kotalıydı,bı gun aradılar 25mb 75gb lısını sıze 55 lıradan verelım eskı musterımızsınız dedıler kabul ettım. Wıreless olarak kullanıyorum ve bunu bılıyorlar.ne zamankı bu 25 mb ye gectım hızlanmayı bırakın resmen yavasladı net ve su gectıgımız son 2 haftadır facebookta fotolarda zor yuklenme sayfa acmama techte fotolarda zorlanma bır suru sey basladı.aradım boyle boyle dedım.efendım yazılımsal sorun olusmus onlıne destek yapıp yazılım atıyoruz sımdı duzelecek dedıler yaptılar bı halt olmadı. Bı kac kere daha aradım yıne aynı seyı yaptılar yıne olmadı.en son yıne aradım teknık ekıp eve geldı ve modemı kontrol ettıklerınde modem eskı serı hptp mı ne desteklemıyo ve bunlarda ust uste gelen otomatık surum guncellemelerını aldıklarında sıstemlerı karısabılıyo sız gunduz evden cıkarken modeı kapatıp aksam acın ve sorun olursa restart yapın duzelır dedıler ve bu arada cok onemlı bı detayı bana soyledıler 25 mb kullanıyorsunuz ama pırellı modemınız wıreless olarak 20mb ustunu desteklemez 16 17 aralıgında kullanırsınız dedıler eee dedım nıye bana 25 mb sattılar ozaman wıreless kullandıgımı bıldıklerı halde? Bırsey dıyemedıler ve yenı huaveı bır modem kullandıklarını onun 25mbıtı destekledıgını bunun ıcın arayıp degısım talep ettıgımı soylememı ıstedıler. Ertsı gun aradım boyle boyle dedım,dedılerkı evdeyken arayın bı kac ıslem yapıp kaydınızı acıcaz halledıcez ve bu arada baglantıamın olmadıgını soyluyolar bana.eve geldım dun aksam aradım anlattım yıne derdımı. Zaten her aradıgımda bastan anlatıyorum nasıl bı data tutuyolarsa hep bastan anlattırdılar.tamam kaydınızı aldık dedıler kı modem degısımı talebı yaptım telde.butun aramıslar duymamısım mesaj atmaıslar talebınızle ılgılı donus ıcın bızı arayın... Aradım... Ama hala ınternet yok calısmıyor. Talebınız dogrultusunda arızanız gıderıldı onu haber vermek ıcın aradık ? Dedım dalgamı gecıyosunuz ben teknık ekıp ıstedım yenı modem ıstedım. Modem degısımı yapamayız modemınız saglam vs , ee dedım 25 mbıt hız ıcın 20lık modem vermıssınız ? Kem kum ettı telde.degısıyormusunuz degısmıyormusunuz dıye bagırdım artık,nyok beyfendı boyle yaparsanız konusamayı vs dedı bende degısmenız ıcın ne lazım dedım, calısmıyor olması lazım dedıgı anda modemı yaklasık 15 parcaya boldum... Sımdı yenı modemı getırın bana dedım. Ucretlı dedıler... Tama yansıtın faturama nasılsa te kayıtlarımız mevcut dedım.... Sımdı bu modemı getırecekler bana, faturama yansıtcaklar... Hem benım sorunumu cozmeyıp bukadar ugrastırıyorlar ve desteklemeyen modem oldugu halde bana hızmetı satıyor ve parasını alıyoarlar ve bunların hepsı suan kayıtlı... Bunu aynı bu sekılde sıkayet var com a aktarsam. Ve baska nerelere tasısam?
    Abi öncelikle geçmiş olsun. 2-2.5 ay kadar Türk.net müşteri temsilciliği yaptım ve senin şu an derdinden net bir şekilde anlıyorum. Öncelikle şunu belirteyim , Fiber internette 25 mb dediler ise 25mb in hepisini vermek zorundadırlar çünkü fiber in kesinti gücü yok bakır tele göre .. Daha performanslı olduğundan dolayı size bunun hepisini vermekle zorunludurlar. Wireless açınca 16-17 mb alırsınız da diyemezler öyle bir hakları yok . Sen bunu ister kablolu ister wireless olarak kullanırsın.. http://www.speedtest.net/ şu siteye girip hiç bir program , sayfa , virüs programı olmadan kaç mb aldığının testini yapar mısın .. Yani fiber de söylediklerin hızın hepisini vermek zorundalar, modem de sıkıntı var ise değiştirmek güncellemek hepsi firma ile ilgilidir..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4 5 yildir kullaniyorum daha oncede satisinda calistim.. modeminiz eskiyse yazilimla vs duzelmediyse 3 4 gun bekleyin modem kapaliyken arayin internete giremiyorum diye.. modemin kapali oldugunu caktirmayin sunu yapin bunu yapin derler yaptim diyin.. sinyal alamayinca bozuk diye degisim yapiyolar bizzat denedim bu sekilde degisimde yaptirdim daha once.. keske kirmadan konu acsaymissiniz
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada fiberde kablosuzda az bi kayip olur ama ben kabloluda ve kablosuzda kullandigim paketin ustune ciktigini bile gordum daha once..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 4 5 yildir kullaniyorum daha oncede satisinda calistim.. modeminiz eskiyse yazilimla vs duzelmediyse 3 4 gun bekleyin modem kapaliyken arayin internete giremiyorum diye.. modemin kapali oldugunu caktirmayin sunu yapin bunu yapin derler yaptim diyin.. sinyal alamayinca bozuk diye degisim yapiyolar bizzat denedim bu sekilde degisimde yaptirdim daha once.. keske kirmadan konu acsaymissiniz
    Modem kapalı olduğundan anlarlar Neden dersen ; sistem üzerinden senin gün içerisinde yaptığın downloadlar gözüküyor saat saat.. Kaç saat açık kalmış ona kadar görebiliyor , bence bu çözüm değil kandırma olur .. Başka bir tavsiyem , direk takım lideri ile görüşmek istediğinizi bastıra bastıra söyleyin elbet karşıda ki temsilci dayanamayıp takım liderine verecektir ki eliniz de bir + puan olur müşteri temsilcisi haricinde takım liderine de anlattım diye

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki yıllık tahüt bitti aynı mevzu için gayret gayret arıyolar.Ama +tv ve yine 2 yıl tahüt diyolar.Eşime soriim babama soriim ebeme soriim bahaneleriyle sallıyorum araştırmak için ama fırsat olmadı araştırmaya.bende çıkmak istiyorum superonline dan.60 70 lira civarına diji+internet varmış dijitürkte.Onamı geçsek acaba.Cazip ne var bu ara kampanya vs.?

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superonline ile ilgili problem yaşayanlar müşteri numaralarını ve sıkıntıları ö.m ile paylaşırsa destek olmaya çalışayım arkadaşlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler