çok oldum biliyorum ama yurtdışından fazla alışveriş yapmadığım için sıkıntılıyım birde yavşak satıcılar ve çakma ürünler de çok.
Bana güvenilir bir link verebilirmisin satınalmak için alayımda kurtulayım :)
Printable View
çok oldum biliyorum ama yurtdışından fazla alışveriş yapmadığım için sıkıntılıyım birde yavşak satıcılar ve çakma ürünler de çok.
Bana güvenilir bir link verebilirmisin satınalmak için alayımda kurtulayım :)
haberi okudum ve şu ilk yorum bitirdi beni ;)
Bizim devlet kayıt edeceğim diyerek masum ve mantıklı bir şekilde işe başlar o meclisten geçerken vergiye tabi tutulur, olmadı kaza sigortası yapılır, o da olmadı araç muayene si yaptırılır, o da olmadı ÖTV yi çakarlar, hadi o da olmadı diyelim bu araçların kumandasın dan telsiz işletim ücreti almazlar ise ben hiç birşey bilmiyorum. Burası Türkiye bir drone A mı vergi bulamayacaklar...
Drone düşünüyorsanız ünal turana sorun kafa atmışlığı bile var ahahaus :D
bugun bebop drone aldim , 2 el
Aldigim kisi fazla kullanmamis onada hediye gelmis , zaten temiz drone fakat bi pil sarj olmuyor diger pil ilede 3-4 dk ya ucuyor ya ucmuyor pillerde sıkıntı var sanirim.Yarin lipo baglicagim.Drone hakkinda tecrübe edindikce burada paylasirim
Sifir düsünen varsa kesinlille 3000 küsür tl edicek birsey degil.Kamerasi bekledigimden kötü cikti , Öglen günesi disinda ucurulmaz , ayarlardaki isik ayarlari neredeyse hicbirsey degistirmiyor.
Simdiki gözlemlerim bunlar
Beyler bi video çektim youtube a yüklüyorum yüklenince yayınlarım buradan linki fikir sahibi olrusunuz..
yükledim izlemek isteyenler için
https://www.youtube.com/watch?v=TE3k...ature=youtu.be
Bir de çektiği video'yu paylaşır mısınız ?
şu çok iyiymiş ama kim bilir kaç paradır?
https://www.youtube.com/watch?v=4vGcH0Bk3hg
arkadaşlar elimde yizhan tarantula X6 var yiğenime hediye aldım ama küçükler için biraz tehlikeli oyüzden satıcam isteyen olursa. daha 1,2 defa uçuruldu tertemiz. sınıfının en iyisi büyük boyut, 300 metre mesafeli, trim ayarlı, takla atıyo,tek tuşla kalktığı yere geri geliyo kamera takılabilir vs.. bana maliyeti 350 tl. 250 tl ye vericem. isteyen ulaşsın lütfen.
Alıp ta bir köşeye atıp sıkılmayacağınız bir şey istiyorsanız dji phantom serisi alın. Tamam biraz pahalı ama kesinlikle hakediyor son güncellemelerden sonra (beni takip et, interested point vs.) çok çok iyi oldu. En kötüsü zaten 2K video çekiyor.
İlk başlayanlar önce dandik birşey alın vs sonra alırsınız diyorlarda ben gittim (hayatımda oyuncak bir kere oyuncak helikopter uçurmuştum küçükken:) DJI Phantom 3 Advanced aldım çok şükür sıkıntı yaşamadım alet çok stabil çünkü. Aktif olarakta kullanıyorum çok memnunum.
tarantulanın tasarımı çok iyiymiş.ama insan sürekli iyiisini ister.astarıda yüzünü geçer sonra.o yüzden hiç girişmemek en iyisi (:
Arkadaşlar bu dronelarla ben de ilgileniyorum bu aralar.
Bi süre sonra sıkılıp kenara atar mıyız acaba?Almak istedigim cihaz 3 bin lira falan.
Kullanan arkadaşlar yeterince memnun mu?
Onu yapayım bunu yapayım derken bir türlü buna sıra gelmedi ama ileride ben de düşünüyorum :)
Peki şöyle bir olayı var mı? Diyelim evden uçurmaya başladım. Kumandasında büyük ekran olacak ben terasta oturup çay kahve içerken bi cadde turu yapacağım izleyerek daha sonra home tuşuna bastığımda ilk konuma gelecek ? :D
Çok şey mi istedim haha :D
DJI T
https://www.facebook.com/groups/djii...message_bubble
her türlü bilgi alabilirsiniz.