önce sinyal kullanmayı öğretmeli, eşşek kadar sinyal olsa neolcak.
Printable View
önce sinyal kullanmayı öğretmeli, eşşek kadar sinyal olsa neolcak.
İşte bu yüzden eskiden çok sevdiğim bilim&teknik dergisini almıyorum.
Beyler çok fena projelerim var, mesela özel bir yağlı solüsyon ile aracınızı kaplıyacağım, bu kaplama sizin rüzgar direncinizi düşürecek sürtünmeyi azaltarak ayrıca aracınızın kir ve su tutmasını da engelleyecek.
Ben bunun iki versiyonunu düşünüyorum biri ucuz olanyağlı diğeri ise yüksek teknolojili sıvı versiyonu.
Tübitaktan destek alabilirmiyim?
Bende başlığı okuyunca helal olsun ne yapmışız diye kendimizle övünüyordum ki buluşu görene kadar :) Bu bencede insanın dikkatini dağıtır ve herkes söylemiş zaten LED artı cırtla yapılmış kabloları bile dışarda olan bişey. Elemanın tripler fena yalnız :)
Kumandamın arka kapağı kırık bantlamak için tubitaktran destek bekliyorum diye yorum yapmışlar :D Gerçek olmamalı bu haber
Eee cadillac ta kullanılmak üzere zihni sinir fikirlere ihtiyaç vardı tabi... Nasıl farklılaştıracaklardı başka.
Beyler , Tübitak yılın buluşunu okunmuş fasulye seçti hatırlatırım , bu proje bir harika dostum !!!!
Türkiye'de ciddi anlamda ne kadar zeki insan varsa sırtını çevirdi bu TUBİTAK . Ne kadar gereksiz proje var destek vermeye devam etti. Bunlardan bi gibim olmaz..
orta okul proje ödevleri daha pro mkk
''İşte bunlar hep makarnayı ekmekle yemekten oluyor.''
yorum efsaneymiş :D
İcat beyin yakıyor.
Flood mesaj olacak ama sinir oldum. Hayvanat bahçesi müdürünü Tubitak gibi bir kuruma müdür diye atarsan böyle olur.
bi de ben böyle bişe bulsam bişe bulduğumu farketmem
İlk okul çağındaki cocuk yapsa eyvallah bi nebze ama
ilk okul çağındaki cocuklar daha düzgün şeyler buluyorlar
acaba bu arkadaş kimin yiğeni kardesi amcası oglu dayısı vesaire
http://i.hizliresim.com/28vkp0.png
Bu ne işe yaradığı bazı kesimlerce bilinmeyen aleti tesbih veya daha bilindik şekilde yapılsa daha yararlı olur.
lamboları görünce bu aklıma geldi.para çokomel :)https://www.facebook.com/video.php?v...type=3&theater