Hgs kullanmadigim arabaya fsm giselerde ogs takili iken hgs cezasi geldi :) simdi aldim muhtardan :) ocak 2015 tarihli cezalar :) simdi oduyomuyuz bunlari :)
Printable View
Hgs kullanmadigim arabaya fsm giselerde ogs takili iken hgs cezasi geldi :) simdi aldim muhtardan :) ocak 2015 tarihli cezalar :) simdi oduyomuyuz bunlari :)
Bugüne dek hiç bir aracımda hgs kullanmadım, ilk günden bu yana her aracımda ogs kullanıyorum hgs cezam var :)
Hayatta ödemem
Arkadaşlar yüksek meblağlı cezalarınız varsa iptali ile ilgili yardımcı olabilirim.
Bu olayı çözüme kavuşturmuş halletmiş birileri varsa bilgi paylaşırmı.Nereye gideceğiz , kimi arayacağız.Dilekçemi vereceğiz , davamı açacağız?Bukadar adam dava açsa sistem durur heralde.Şahsi araça 1500tl şirket araçlarına toplam 29bin tl var.Hepsinde de hgs var ve ay başı sürekli dolduruluyordu.
banada geldi siteye girip tarihine baktım. sonra faceten baktım nerdeymişim derken o günü hatırladım evet bakiyesiz geçmiştim :D 10 gün sonra yüklemiştim ceza gelmez diye ceza gelmiş bulunmakta haksız yere yolladıklarını sanmıyorum .Arada haksız olanıda vardır tabikide ama araştırın emanete vermişsinizidir falandır filandır
banada geldi hgs olan araca kacak geçiş cezası taş çatlasın eksi bakiyede geçtiysem 2 yada 3 güne yatırmışımdır hayatta ödemem zaten arabayı satalı yıl olmuş avucunu yalar anca karayolları
herifler seçimlerde trafolara kedi , trafik cezalarında plakalara vida sokuolar. Su borcu olursa artık bi tarafımıza da boruyu sokacaklar demek ki.
http://m.sabah.com.tr/ekonomi/2016/0...anasayfa_coklu
Hadi gözünüz aydın arkadaşlar dava kazanılmış..
Hurdaya ayirdigim motosiklete ceza gelmis hayatta odemem.