Tamda fsm giselerinin kalkip yeni sisteme gecis zamanina denk geliyor bu cezalar. Yapacaklari isi bem bunlarin
Printable View
Tamda fsm giselerinin kalkip yeni sisteme gecis zamanina denk geliyor bu cezalar. Yapacaklari isi bem bunlarin
Odemeyin arkadaslar. Cezalarin cogu 2014 tarihli yani teblig zamani asima ugramis.
Sadece gecis olani odeyip bu konu kapanacak.
Ayrica o donem hesabinizda para varsa,iptal davasi acin...
ACİLL SORUM OLUCAK : hgs mi plaka üstüne almıştım ptt den aracımı sattım satarken cekme belgeliye çıkarıp öyle sattım herhangi bir borç çıkmadı . daha sonradan gelirmi bu borç
bu arada bu ceza gelen arkadaşlar daha önce hiç sorgulama yapmışmıydı hgs sitesinden? yani geçişler düzgünmüydü orada geçişler ücretler yazıyorya bunlar düzgün oluptamı geldi cezalar. yoksa hiç kontrol edilmemişmiydi bu arkadaşlar tarafından?
İtiraz yada ödemeleri bir an önce yapın. Bakanlıktan uyarı gelmiş işlemlerini yaptırmayanlara icaraaya kdr yolu var diye. Bilginiz olsun. Bende bi Bomba bekliyorum ya neyse.
Hgs kullanmadigim arabaya fsm giselerde ogs takili iken hgs cezasi geldi :) simdi aldim muhtardan :) ocak 2015 tarihli cezalar :) simdi oduyomuyuz bunlari :)
Bugüne dek hiç bir aracımda hgs kullanmadım, ilk günden bu yana her aracımda ogs kullanıyorum hgs cezam var :)
Hayatta ödemem
Arkadaşlar yüksek meblağlı cezalarınız varsa iptali ile ilgili yardımcı olabilirim.
Bu olayı çözüme kavuşturmuş halletmiş birileri varsa bilgi paylaşırmı.Nereye gideceğiz , kimi arayacağız.Dilekçemi vereceğiz , davamı açacağız?Bukadar adam dava açsa sistem durur heralde.Şahsi araça 1500tl şirket araçlarına toplam 29bin tl var.Hepsinde de hgs var ve ay başı sürekli dolduruluyordu.
banada geldi siteye girip tarihine baktım. sonra faceten baktım nerdeymişim derken o günü hatırladım evet bakiyesiz geçmiştim :D 10 gün sonra yüklemiştim ceza gelmez diye ceza gelmiş bulunmakta haksız yere yolladıklarını sanmıyorum .Arada haksız olanıda vardır tabikide ama araştırın emanete vermişsinizidir falandır filandır
banada geldi hgs olan araca kacak geçiş cezası taş çatlasın eksi bakiyede geçtiysem 2 yada 3 güne yatırmışımdır hayatta ödemem zaten arabayı satalı yıl olmuş avucunu yalar anca karayolları
herifler seçimlerde trafolara kedi , trafik cezalarında plakalara vida sokuolar. Su borcu olursa artık bi tarafımıza da boruyu sokacaklar demek ki.
http://m.sabah.com.tr/ekonomi/2016/0...anasayfa_coklu
Hadi gözünüz aydın arkadaşlar dava kazanılmış..
Hurdaya ayirdigim motosiklete ceza gelmis hayatta odemem.