Abi 150Lik ibiza FR'da kullanılan Turbo Supercharge olan motormu acaba.
Onu bende bilemedim yeni gelmeye başladı o motor.
Eğer turbo ve supercharge olan motor ise vw scirocco,polo gti,ibiza cupra'daki motorla aynı.
Printable View
Şunuda belirteyim DSG ACT olan motorlarda 3 bir susturucu olduğu için komple egzoz yapınca alt devirde sıkıntı çıkıyormuş.
okadar ayrıntıyı bilmiyorum tabide. Ben direkt tümü act sanıyordum. hatta act + dsg değer belki farkı vermeye dedim. Öyle deyince "yalnız düzeltelim 150 lik olanlar act değil" dedi satıcı. act olanlar bunlardanda 1 lt az yakıyor dedi.
İkisi farklı motorlar 150 lik tercih edin.
150 lik manuel alın ACT olan o.
Arkadaşlar bence düz 150 lik ile 125 lik aynı motor. Sadece 150 lik ACT motor farklıdır.
Değil abi, düz 150lik motor düz 140lık 'in geliştirilmişi. Orjinalden de çok farklı gidiyor yazılım ile 190hp oluyor.
Ben zamanında
1.4 TSI IBIZA FR 150 turbo supercharge
1.4 TSI IBIZA Cupra 180 turbo supercharge
Çok araştırmıştım.Sonunda aynı motor olduğunu gördüm.
Yazılım yapan firmalar stage1 de ikiside 210HP ulaşmışlardı.
FR dada stage 1 210HP
cupra dada stage 1 210HP
Ama 125Lik ile 150Lik act'siz farklıdır herhalde.
Ben Seat ın sitesin de yazılanlara göre yazdım. 150 lik manuel ACT olarak yazmışlar. 2 adet 150 lik dsg motor var 1 in de act yazıyor diğerin de yazmıyor act olanlar Eco Tsi motor galiba.
150 Act manuel geldi geçen hafta arıza ışığı söndürtmek için turboback egzoz yapmışlar iki üç haftada bir arıza yakıyor sanırım bu üçüncüye söndürtmem dedi çocuk bir daha yakarsa sökerim ben bunu dedi üç susturucu olmasından kaynaklı sanırım çünkü aynı egzozcu aynı egzozu 140 manuel olan fr'a yaptı o sorunsuz kullanıyor bilginiz olsun
Kendi düşüncem;
1 litre az yakacak diye gidip ACT motor hayatta almam. Resme geniş bakınca ilerde daha fazla sıkıntı çıkaracak gibi duruyor
Eğer 150 lik dsg act değilse daha iyi ben olsam onu alırdım act gerek yok.
Act ile ilgili nedir bu yahu diyerek bir bakayım dedim, aşağıdaki video çok güzel anlatmış.
Egzantrik millerinin üzerindeki valflerin (ismini bilmiyorum) ömrü nedir acaba ?
Ve egzantirk üzerindeki sağa sola kaydırma olayından sonra kayan parça iligili valf haricinde oynama yapar mı merak ettim doğrusu.
Buna benzer bir sistem sanırım chryslerde vardı ama tekniğini bilmiyorum.
Yeni teknoloji iyidir ama önce biraz test eidlmesi lazım, dsg nin ilk serisi gibi olmaması için bence zamanı var daha.
@tago leon güzel tercih bu arada, çok şık bir araç.
:D videoyu unutan ben :hahaha:
https://youtu.be/SDUEMqTwCLk
Yanliz ACT cokta yeni bir motor sayilmaz 2012'de golf Vll ile beraber cikti piyasaya tum dunyada yeterince test edilmistir zaten ki guncel vw nin dizel motorlarinda ki skntilardan dolayi suan vw grubun en populer motoru diyebiliriz. Polodan tutunda yeni A4 e kadar 10larca modelde kullanilan bir motor bu.
Seat ispanyanin resmi aciklamasi var dogusa ilettigi "act yetistiremiyoruz orderedtaki araclariniz konfirme olmadan kesin teslimat bilgisi vermeyin" diye. 80 gun sipariste bekleyip daha uretim haftasi alamayan araclar vardi sene icinde. Motor tedarigi bu populerliligi yuzunden cok kisitli.
2015 kirmizi buyuk ekranli 125 lik leon fr im var. Yazilim falan anlamamda memnunum. 150 lik daha az yakiyormus diyorlar .Sifir arabaya yazilim yaptirmaya macam yemedi benim.125 lik alip yazilim yaptirirsaniz irtibat halinde olalim :) Birde jant opsiyonu istemistim 4 ay sonraya atmislardi beni dogusta. Fiyatida 4 ay sonraya gore zamli verirsiniz tabi dediler.Seatta beklemek istemiyorsaniz ne varsa onu almaniz gerekebiliyor .