"farzet ki orcinalinden daha iyi oldu" :cool:
burası bağcılar velcam tu cehennem :icon_tup:
Printable View
"farzet ki orcinalinden daha iyi oldu" :cool:
burası bağcılar velcam tu cehennem :icon_tup:
geçenlerde kavga ettim bi arkadaşla markalı spor yayı savundum diye. kesmeye karşıyım diye döveceklerdi :D
Bu ü.t ile alıp veremediğiniz ne ya adam yapıyor, sizde çekemediğinizden adama laf söyleyip duruyorsunuz !!!
diyecek biri çıkıp şimdi, tamam vurmayın :D
Leonu aldım izmire dönüyorum istanbuldan orjinal yaylar var üzerinde dedim ben bu arabayı satarım çokta hevesli aldım vogtland yay alıp taktım valla orjinalinden daha iyi oldu :)
Geçen gün 2000 model sedan civic 1.6 vti ilanı vardı 38bin civari bişey istiyodu
Anlamıyorum o paraya o arabanın 10 katı güvenli yazılımla 2 katı hızlı konforundan yol tutuşundan frenlerinden bahsetmiyorum bile misliyle iyi olan leon 2.0 tfsi varken hangi kafayla o arabalara o paralar verilir ki ?
Yahu şu adamı sürekli dilinizden düşürmeyip niye prim veriyorsunuz ? Sürekli burada veya başka platformlarda eleştirildikçe daha bir havaya giriyor beni çekemiyorlar diye..
yabancı araç üreten mühendisler gelip biraz türkiyedeki araba piyasasında takılsalar çok şeyler öğrenicekler.. onlarda bilgi var pratik yok bizdeki bazılarında pratik var bilgi yok incemi gördüm ne.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=XLm9FwX1KzI
Bu arabaya laguna lip takacak kadar arabacılar :D
bir de aracı tamir ettikten sonra parça arttıran ustalar var.
adamlar hem artırıyorlar hem de zaten bunlar gereksizdi böyle daha iyi oldu diyebiliyorlar..
adamlar sanki fabrikada can sıkıntısına fazladan parça takıyorlar.
aynen bende izledim arabanın neredeyse tavanı bile asfalta sürtecek :):) adam 2 günde sattı arabayı antalyaya alan çocukta .Ü.T. dan araba aldım diye gurur duyuyorum yazmış. bende arabayı ikiye bölüp iki araba yapıp fuşya rengine boyayıp jantların içine farzetki 4 parçaydık yazıp satılığa koyacağım :D:D:D
Ulan adam kara kuru birşeydi *** göbek oldu şerefsizim..
Yapilan hondalar bi de pejo vardı gerçekten çok güzellerdi görüntü olarak ama yürürü motor aksami nasildir bilinmez.
Ne zaman honda piyasasina baksam unal turn geliyor tek basina piyasanin anasini aglatti:)
20 liraya 130k ful orjin fabrikasyon 1,6 ies almamistim bir kac yil once simdi 1.4leri vermiyorlar 20 ye :)
Bir de press in Allah canını alsın cebine koysum birdaha tövbe.eibach voglant orjinal yay konforu veriyor caninizi tehlkiye atmayin