Bu fotoda uçtuğunu ispatlamış face deki grupdaki müridleri öyle diyor. :D
Bu adamı çözmek kansere çare bulmaktan zor :D
Printable View
Bu fotoda uçtuğunu ispatlamış face deki grupdaki müridleri öyle diyor. :D
Bu adamı çözmek kansere çare bulmaktan zor :D
hakkaten bu adamın müridleri var inanıyorum ben.ondan ''ARABA'' almak için hayal kuran 25-35 yasında adamlar var tanıyorum ;)
Pepee zeybek oynuyor sanki
demek ki bu adam sağlam koymuş hep eleştiriyosunuz
şaka laa yardırın mk.
Abi ulkede iktidar partinin nasil oy aldigini bu arabaciiinin fotolarina kac bin begeni ve yorum aldigindan anlayabiliriz...
Lan adam integra yapmis herkes isini yapsin sekli, onde oem dizel arabadan cikma coolera fatzetki yazmis aheeyyyy araba n/a...
bi abimiz el emeği cooler yaptı orjinalinnden daha iyi oldu.Şimdi isim hakkını almaya çalışıyor.
http://i.hizliresim.com/W16nWN.jpg
Hep beraber farzedelim ki
Bu tamponun ucuna takılan çeki ipi midir anahtarlık mıdır her ne zımbırtıysa onu takıp arabanın önünde portatif sandalye ile poz verenler de bence birer Ünal Turandır :D
Başıma birsey gelmeyecekse yukarıdaki integrayi beğendim ben :) tabi cooler olmadan
Allah'tan arabaları değil arabamı seviyorum.
cebine 20 lira koyan paleler arabacı oldu, facete arabası ile foto çekip 2 atarlı söz yaz araba sat memlekette salak çok yapçak bişey yok
Elinde deste parayı foto çekip, altınada iki kelam atarlı söz yazınca hemen millet arabasını satar sana karşimm :) Bir de böyle tipler var tam sopalık :)
Türkiye'de bir kesime göre aracın orjinalinden daha iyi olması için gerekenler:
Yüksek mühendislik, arge harikası sanayi işi coilover, soğuk, sıcak pres, bakla bakla yay kısaltma, mil kısaltma ve amortisör sertleştirme.
Bu işlemler sonucunda araca bir lip takılır bir paket sigara yardımı ile yerden yükseklik ölçülür ve ceylan gibi seke seke gezilir. Bu kesime göre bu işlemler aracın yol tutuşunu iyileştirir fakat olurda bir kaza yaşanır ise suç yapılan işlemde olmaz nazara gelinir, birinin gözü olur, kaderdir yada karşı taraf kusurlu olur. Hele araç satılacak ise ilana masraf listesi yazılır.Listeye app plaka yazılmazsa olmazsa olmaz.
Yay kırlınca da kader, kısmet kaza bu olacağı varmış diyebilecek kadar da "kader" inancına vakıf zatlardır kendileri.
ya konu açıp konuşmaya bile lüzum yok bence bu konu o niyetle açılmamış olabilir sözüm meclisten dışa ama konu o olmuş adamı unutucam gene tipi gözümün önünde beliriyo yine 4 sayfada tipi karşımda. yani onların takipçileri bizi konuşmuyo o kesin.
Bugün 17 yaşında bir arkadaşla tanıştım. Heyecanlı bir arkadaş.
Hayali arabasını air yapmak, kamber koyup Ünal Turanla takılmak.
Biz böyle değildik lan. Dibine kadar apaçiydik de böyle değildik ama.
bu tiplerin bu kadar popüler olmayı başarmasına ben hiç şaşırmıyorum. millet olarak kalitesiz olduğumuz için takip ettiğimiz, beğendiğimiz insanlarında kendimiz kadar kalitesiz olması çok normal. tipik insan psikolojisi, hep kendimize benzeyene yakınlık hissederiz, kendimiz gibi olanı severiz, kendi hayallerimizi gerçekleştireni idolleştiriz, kendimiz kadar cahil olana oy veririz. kendimiz kadar kalitesiz olmayan birinide paçasından tutup aşağı çekeriz ki kendi kalitesizliğimiz yüzümüze vurulmasın. bu tipler artık işin vitrini, uç noktası. ama toplumun her kesiminde büyük çoğunluk böyle. üniversitede eğitim veren profesörden siyasetçiye, zenginden fakire herkeste muhtemelen bendede bir işe yaramazlık, bir boşa nefes tüketme, yaşadığı topluma herhangi bir fayda sağlamama, görgüsüzlük, cahillik, düşmanlık, kazık atmak. çoğumuzun kendi milletimize konduramayacağı şeyler ama ne yazık ki böyle.
Yıllardır aldığım her arabaya coilover frendiski çelik fren hortumu kombinasyonu üstünde yoksa güzel bi ses sistemi ;)) bende derim hep orijinalden iyi oldu diyr artık demem ;)) keyifli forumlar
http://s2.postimg.org/t6m8l2a61/image.png
Adam dunya capinda arabaci olmus amk
satılıkta integra 22ye alan 24 e koymuş.
İşin en kötü yanı da ne biliyormusunuz yabancılar o farzet ki yazısını bi *** sanıyor hausdashdha :D
işin daha da kötüsü ne biliyor musun?
bizim her kösebaşındaki caponcu abilerimizin "Shoshinsha mark" taşıması :)
yok yaw o işin şakası üstüne 10 ekliyoruzda , 5-6 anca kazanıyoruz :D
ilk sayfadaki ünal t.nin resmini bilgisayarımda açacaktım program bulunamadı diyor