2 metre boyla r53 e Yekta sığdıgına göre hayli hayli sıgarsın o yonden cok sıkıntı olmaz :D
Printable View
2 metre boyla r53 e Yekta sığdıgına göre hayli hayli sıgarsın o yonden cok sıkıntı olmaz :D
Aşk mı mantık evliliği mi diye gidip geliyorum ama evlenmezsemde sasırmam :D
Alinir, mantikli araba.
Yazılım, jcw bodykit zevkle binilir. Bu yaşta mantık evliliğine gerek yok, duyguları dinlemek lazım :D
cooper göründüğü gibi bi araç değil içi gayet yeterli, koltukları filan benim arabamdan büyük (bmw f20) , içi de daha ferah, arkaya çok adam bindirmeyen , sürüyle takılmayan gençler için uygun araçtır :), gp2 alacaktım ben de esnaflığımız tuttu satması zor olur diye almadık :D , dizeli de fena gitmiyor keyifli araç ..
sürücü ve yanındaki açısından pek sıkıntı yok ama, arkada 1 insan kesinlikle rahat oturamıyor...:) bagajıda oldukça küçük ...amaa sürüş zevki, görseli, yol tutuşu, donanım vs . çok güzel..çok km yapılmayacaksa d yerine s tercih ederdim..
Kronik sorunlar hakkında bilgi alabilir miyim ?
bu arada mini ile 4 kisi 4 bavul 1.200 km yol yapmisligim da var, biraz sikismayi goze alirsaniz o da mumkun :)
ben 1.85 falanım en olarak ta biraz genişim her arabaya sığamam mesela f20 ye sığamadığım için almamıştım da miniye rahatlıkla sığıyorum kullanımı aşırı zevkli sıkışık trafiktede aşırı avantajlı her deliğe giriyo biraz özel servis takıntısı varsa parçaları çok pahlı anahtar 1000 tl oda uçak la geliyomuş arka yayalar sadece 350 euromu neydi benim şuan yakıttan yana bir sıkıntım yok 9,6 gördüm en tasaruflu halim ama tabiki benim cooper s dizel değil korkutmasın seni :D
siz naptınız öyle hahaha :D biz 3 iri sığdıkta bavul sığdıramadık r53 e hahaha :D
mini çok keyifli bir arabadır dizel cooper bakarken bir anda s alıverdik.Ama bende düşünüyorum şuan konu iyi oldu .Yakıt yormaya başladı :)