1.6 Dizel Mini C. Hakkında görüşlerinizi alabilir miyim, yol tutuşu, gidişi, konfor, piyasası hakkında . Ayrıca Psa motor kullanılıyor diye biliyorum ufak tefek yüklemelere nasıl karsılık verir ?
Örnek araç :Connecting Site...
1.6 Dizel Mini C. Hakkında görüşlerinizi alabilir miyim, yol tutuşu, gidişi, konfor, piyasası hakkında . Ayrıca Psa motor kullanılıyor diye biliyorum ufak tefek yüklemelere nasıl karsılık verir ?
Örnek araç :Connecting Site...
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Motor psa,hafifliginden dolayi stock 0-100u 10snnin altindaydi.Ben golf yerine almaya dusunmustum arastirmistim zamaninda.Yazilimla 140hp falan az yakan zevkli birsey olabilir sanirim diye dusunuyorum![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Valla sayiyim sebepleri
1-Tek kapi olmasi
2-Boyum 1.75 olmasina ragmen cidden kucuk
3-Aile baskisi(tek kapi,ne yapcaksin bunu hatta adam akilli araba alalim bu ne dediler)
4-Ne olursa olsun C sinifi ayri B sinifi ayri karsilastirmakta sacma olu
5-Golf ile mantik evliligi yaptirdilar bana mini ask evliligi
6-Pismanmiyim hayir ama mininin
-Surusu eminim golften cok eglencelidir
-Hafifligin yaninda sehir icinde cok cevik hissettiriyordur
-Egzoz isine gelince duman atan mini garip geldi kulagima simdi
-Tipincok guzel,bu fiyata dizel ekonomik ve tipi Guzel pek fazla secenek yok
-Nedense degeri bilinmeyen bir araba ama isin icine mantik girince baska seyler devreye giriyor
Yani cok zor durum mini dedikce herkes bir alternatif suncaktirsimdiden kolay gelsin
![]()
BMW G20 320i
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Tr de örneğini bulamadım açıkcası alıp yaparsam Tr de tek mi olacağım şimdi ben![]()
140hp yeterli ya dumansız sessiz sakin olur,diğer türlü basınçtı yakıttı falan derken olsa olsa 160 olcak 20hp için limitlerde gezmeye bence hiç gerek yokBirde adana şehir içinde 140hp bile sara sara gider ki o hali bile zevkli olacaktır
![]()
BMW G20 320i
Mini aşkım kabardı oy dağlar oy hayırlısı artıkAynen 140 yeterli ve çok keyifli olacagına inanıyorum ama kesinlikle cooler sart
Yurt dışında ciddi anlamda özenilmiş bir kaç araç gördüm cooler olmadan olmaz deniliyor ama hiç biri lt bakımından cevap vermemiş sence nasıl bir cooler olmalı ?
bence bir çay için derim![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dışardan küçük göründüğüne bakmayın içi bir çok B sınıfı araçtan geniş sayılır. Dizelini malesef bilmiyorum ama dumanlı bir mini bu piyasayı alt üst edebilir![]()
dpf off, jcw egzoz ile sesi de böyle oluyor, bence cooler egzoz yazılım üçlüsü ile 140-145 hp lerde bile minimum dumanlı kalsa gayet keyifli olur.
r56 nın içi yeterince geniş bu arada, 4 kişi yolculuk yapılmadığı sürece sığma sıkıntısı yaşamaz kimse kolay ko
bu da portekizlilerin yaptığı bi araba,
![]()
bence çok çok çok mantıklı araba yakıtı inanılmaz az, arkadaşım country dizel kullanıyor çok memnun cooper dizel ondanda az yakar çok kaçar
Komple jcw body kit,orjinal mercekli far falan yapıcaksın.
Az yakıcak heryeri gezicen tam bi jcw olucak. Gazcı kafa değilsen güzel araba.. Motor parçası oldukça ucuz,yakıtı az. Duruşu güzel. Yol tutuşu verdiği kullanım hazzı zaten bahsetmeye gerek yok.
Ama fiyatlar uçuk. Bir arkadaşım 54.000tl'ye beyaz 48 bin km'de 1 parça lokal boyalı olanı aldı. yanlış hatırlamıyorsam oldukça hafif. 1100kg diye biliyorum.
güzel araba alınır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)