doğrudur tabi avans açma meselesi tamamen sana kalmış, ben sadece yapabilirsin, lpg buna müsade edebilen bi yakıt diyebiliyorum sana, motorun kırılması dayanması tamamen konumuz dışı
clooseloop kapamak mümkün ise mutlaka kapatıp benzinde kullanarak log alın, clooseloop kapalı şekilde lpg de kullanıp bi log daha alın ve lpg yi o log a göre ayarlayın, sonrada clooseloop u açın, hiçbir sorun yaşamadan kullanırsınız....
Bu konuda katıkıyorum size evet . Yapacaklarımı stage olarak ayırdım stage 2 de dediklerini dikkate alacağım yorumunuz için tesekkürler içim biraz daha rahatladı
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Hiç gerek yok prinse vs. Kendim otomatik si'ye Atiker taktırdım 2.5 Nozul 1 bar basınç ile enjektör süresini 3.50 ms indirdikden sonra 7300 devire kadar en ufak bir sıkıntı sorun yaşamadım. Wideband'a gerek duymadan çok güzel bir ayar yapmıştım, tabi wideband ile daha sağlıklı olur.
@XSİ değerli abimizin ayar konusunda yazdıklarını uygulayarak ayarı yapmıştık ve sonuç performans kaybı 0
Artık bende bu kanıdayım . Wideband, oil temp,oil pressure olmadan kullanmaya cesaret edemiyorum ben si yi aracınızı ve sizi tanımak isterim
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01