User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Lpg Performans HKK.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur tabi avans açma meselesi tamamen sana kalmış, ben sadece yapabilirsin, lpg buna müsade edebilen bi yakıt diyebiliyorum sana, motorun kırılması dayanması tamamen konumuz dışı
    clooseloop kapamak mümkün ise mutlaka kapatıp benzinde kullanarak log alın, clooseloop kapalı şekilde lpg de kullanıp bi log daha alın ve lpg yi o log a göre ayarlayın, sonrada clooseloop u açın, hiçbir sorun yaşamadan kullanırsınız....
    Bu konuda katıkıyorum size evet . Yapacaklarımı stage olarak ayırdım stage 2 de dediklerini dikkate alacağım yorumunuz için tesekkürler içim biraz daha rahatladı
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayar sonrasında Benzin / Lpg denemeleri esnasında aldığım bir videoydu benzine geçme veya benzin takviyesi yoktur.

05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayar sonrasında Benzin / Lpg denemeleri esnasında aldığım bir videoydu benzine geçme veya benzin takviyesi yoktur.

Güzel olmuş ayar Benim civic 4500'den sonra boşa devirleniyor, ayarı kısık olabilir mi veya enjektörlerle ilgili bi sorun olabilir mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç gerek yok prinse vs. Kendim otomatik si'ye Atiker taktırdım 2.5 Nozul 1 bar basınç ile enjektör süresini 3.50 ms indirdikden sonra 7300 devire kadar en ufak bir sıkıntı sorun yaşamadım. Wideband'a gerek duymadan çok güzel bir ayar yapmıştım, tabi wideband ile daha sağlıklı olur.

@XSİ değerli abimizin ayar konusunda yazdıklarını uygulayarak ayarı yapmıştık ve sonuç performans kaybı 0
    Artık bende bu kanıdayım . Wideband, oil temp,oil pressure olmadan kullanmaya cesaret edemiyorum ben si yi aracınızı ve sizi tanımak isterim
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)