Cuma cumartesi bedava, teşekkürler Burak...
Printable View
Cuma cumartesi bedava, teşekkürler Burak...
Herkesle 600 e geçmek en mantıklısı bence...:)
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...urali/herkesle
benimde 2 hattım var turkcellilerle 4 gün bedava :)
ha bide 100 sms aldım o da gold üyeliğe % 50 indirimli :)
İlk başta sallamadım bak kuş diyip alttan dayıyordur yine dedim ama burdan görünce bende yaptım saol.29 aralık ta bitiyo ama.
valla burak çok teşekküler banada salı ve cumartesi bedava oldu yolla numaranı ilk senle konuşcam bedava :D :D
cuma cmrtesı tam lazım olan gunler, ztn arada bır bedava konusma gelıyo 1 gun boyunca mı ne 10 yıllık kullanıcı oldugumuz ıcın:D buda ıı oldu.. sbt ucretlerı azaltsalar oda ıyı olcak su depremden sora cıkan otvydı sanırım..
herkes bedava alsın. bedavası cuma günü gelenlere bide gold üyeliği varsa h.sonuda dahil oluyor, rollinglerde telefonla 1-2-3 startı verilsin :D
yılarca geçirdiler şimdide gold üyesin dediler konuşuyom konuşuyom alo 120 ile 15 ytl fatura geliyo demekki 10 yıl boyunca aldıklarını geri veriyolar:D
Numara taşınabilrliğini kullanan kişiyi aradığınızda kullanıcı operatör değiştirmişse, sanırım sesli yanıt sistemi ile uyarı vericek diye biliyorum. yada mesaj gelicek. çalıştığım mağazaya gelen türkcell personeline sorduğumda bu sekilde bi cevap aldım.
532 li hattımı bugün numarayı değiştirmeden kontörlü hatta çevirdim. :)
ula bu tarıfe cok ıyıı oldu he kekeme bı kardesımız wardı gonul rahatlıgıyla konusuros artk carsamba ve cumartesılerı hehehe
tekrar aktif hala geliyor haftada 2 gün bedava:)
bana geçen hafta msj geldi. uygulama sona erdi diye
tekrar başlasın tabi güzel oluyor..:)
Tekrardan basladı arkadaslar, ben dun yaptım benımkı aktif. Unutanlar ıcın tekrardan yazalım
BEDAVA yazıp 8040'a yolluyoruz.
teşekkurler arkadaşlar
benimkide gecen hafta iptal oldu ama biraz önce mesaj geldi çarşamba cumartesiyi verdiler iyidir iyidir:)
goldlar artık haftasonları bedava deilmiş yaff gerçi yine 2 gün verdiler...
bu gold ile kaç dakka konustumu kaç dakkam kaldını nasıl anlarım 1 fikri olan varmı?
mesaj gelio bana arada..
ama devamlı takip etmek nasıl oluyor.
marta kadarmış haftada 2 gün kampanyası
cuma-pazar bende . adamlar yine kazıklıyor ama mecburen turkcellde kalıyoruz
1 marta kadar uzatmıslar kampanyayı, banada yeni mesaj geldi...
2009 da turkcelli olmayı kabul etmenız gerekiyor, hat kapanırsa 40 tl ucret odemesi varmıs...
bana persembe-cumartesi cıktı...
çok saol bu ayki paket suremin tamamını kullanmışım... böff
platinyum olayım diyorum bende..
ne varsa vipte var canım:)
beyler faturali hat alirken dikkat edin
pedere hat aldim acılıs vergisi filan hepsi turkcell den olması gerekdigi halde
bana hattı satan kisiler hat acıldıkdan sonra mesaj atmam gerektigini solemediler
30 milyonluk bi vergi faturaya yansıdı.tamam hadi bu sorun deil
ilk ay faturası 221 ytl geldi.
direk musteri hizmetlerini aradım ne demek bu dalgamı geciyorsunuz dedim
beyfendi 1200 luk tarifeye gecmissiniz dedi
o ne dedim ilk defa duydum simdi sizden dedim bilmem ne kadar dk bedava aylık 175 ytl sabit ucret oduyormussun vs vs
ee dedim ben bole bi tarife istemedimki
kadın eminmisiniz filan dedi
emekli adam neden bole bisey yapsınki dedim
zaten mesaj vergiden dusulmesi icin mesaj atılması gerektigini bile solemediler ve bu tarifeye haberimiz olmadan gecirmisler dedim
kadın cok ozur dileriz bayi adres ve telefonlarını verirseniz biz kendileri hakkında gerekli işlemleri yapacagız
sizin faturanızdan 175 ytl yi simdi dusucez yanlıs vergi odemesi hakkında 1 ayı gectiginiz icin odemek mecburiyetindesiniz dediler
yani anlıyacagınız peder 10 dk konusmus sadece 46 ytl fatura odedik
hatta eminim bu işlerden anlamayan saf insanlarımızı eminim bu konuda çok kazıklamışlardır.