Herşeyin hayırlısı bro :) Görüşemedik ama görüşmüş kadar olduk cidden :)
Absülütüm brom :) Git gel :)
Printable View
Herşeyin hayırlısı bro :) Görüşemedik ama görüşmüş kadar olduk cidden :)
Absülütüm brom :) Git gel :)
güle güle git güle güle gel bro
Kardeşim yolun açık olsun bir süre foruma giremezsin ancak toparladıktan sonra yine seni aramızda online olarak görürüz. Allah yolunu açık etsin başarılar dilerim.
aahuauha bakıcaz artık :P
ahaha abi siz gelirsiniz walla o zamn işte abd şuanki krizden daha büyük bi darbe görür :D alkolle ilgili güzel planları yapalım msn den :D
Sağollasn abicim çok tşk ederim :)
Sağol Erayım bundan önceki yardımların ilgin içinde çok sağol :)
giden adam ın hali başka tabi :D
Sağol Bro inş bi gün yüz yüze geliriz :)
Eyw Bro tşk ederim :)
Sağollasın abicim çok tşk ederim :)
ashsahdad ne sınırdışısı :P bnde gelebilirim okul bitince tekrar. duruma bağlı :)
amerikaya rakı nasıl içilirmiş göster elidorcum
güle güle yolun acık olsun ;)
güle güle git güle güle gel votka avatarlı mesajlarını özlicez :D :D
uzun süredr beklediğim güzel haber geldi sonunda. ALLAH'ım sana şükürler olsun :D
kardeşim benim,
bizlere evini açtın misafir ettin, derdimizi kederimizi paylaştın, en önemlisi dostluğunu paylaştın. tüm yaptıkların için teşekkürler. umarım amerika hayalin, düşlediğin gibi başlar ve devam eder. biz buralardayız, ne zaman başın sıkışsa, maddi yada yetebiliyorsak manevi herzaman desteğe paylaşmaya hazırım.
şimdiden kendine iyi bak.
(gitmeden görüşeceğimiz kesin)
başarılar dilerim:)
ordanda girersein tech e yaw,veda sayılmaz aslında bu:)
sulhi: kankacım allah yolunu bahtını acık etsin 2 yakan bir yolların acık olsun içkın rakı kız arkadaşların gunes gibi guzel olsun..zencilerle dost çinlilerle kanka oLursun ..
hayırlı olsun güle güle git gel.
hayırlı olsun amerika güzeldir..sağ sağlim gider gelirsin inşallah hem eğitim tamamlanır hemde gezmiş olursn :D
Hayırlı olsun güle güle git gel kaan :) özletme kendini forumda bekliyoruz gene biz :)
Allah yolunu açık etsin kardeşim okulunda ve hayatında başarılar :)
Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun... Başarılar dilerim kardeşim...
kardaşçaazım yolun açık, başarıların daim olsun. hayırlı yolculuklar dilerim.
Kardeşim orda bulamazsın sen yanına şunlardan al bol bol yanına ordakiler kesmez seni :)))
http://i34.tinypic.com/2ueo2oo.jpg
Allaha emanet ol , obamaya selam söle.
basarilar yolun acik olsun:heyoo: