Hakkında hayırlısı olur insallah.. Amerikada da net var ama.. :D Girersin yine foruma..
Printable View
Hakkında hayırlısı olur insallah.. Amerikada da net var ama.. :D Girersin yine foruma..
Yolun açık olsun başarılar..
Senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun abi :) Allah'a emanet!
başarılar, bol şanslar. macera dolu amrika :)
hayırlı olsun kaan, fırsat olursa cs ye bekleriz:D
herşey gönlünce olsun kardeşim :D Sarperide seninle geliyormu tekmi gidiyorsun yoksa ?
güle güle git lan apaci :D
kimle oynicam ben simdi heroes u cs yi HL yi :D hehe
son bi alkol meeting ypmak lazım sana :D
efesleri ozlersen sole yollarık :p hehe
hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi olur güle güle :)
Eyw. Erkan çok sağol :)
Sağol çok tşk ederim :)
ahaha merak etme bro :)
Sağol Ömer tşk ederim :)
ahahaha eyw tşk ederim umarım orda en yakın zamanda net sorun unu çözer girerim :)
Sağol Kardeşim herşey için düşünmen yeter :) son bi meetin yapıcaz elbet ve tarihe geçicez :)
sağol tşk ederim forum a girebilcez ama işte yüz yüze gelmek artık baya zor olcak :(
Sağol Sulhi brom çok tşk ettim :)
Eyw. Jem çok tşk ederim :)
Sağol Ferhat çok tşk ederim :)
Sağollasn abi çok tşk ederim :)
sağol efecm çok tşk ettim :) sende dikkatli yanla :P
ahuahuahuauh Cemo büyüksn :D sağol kardeşim herşey içn :)
Sağollasn çok tşk ettim :)
sağol ahmet im çok tşk ettim :)
çok sağolun :)
eyw. çok tşk ettim :)
sağolun çok tşk ler :)
sağollasn kardeşim çok tşk ettim :)
eyw çok sağolun :)
ahaha umarım cs den kopmam sağollasın :)
sağol Cancım , Sarper sonra gelicek o şuan okuyor master a gelicek inş.
[
sen sus sen abd ye yanıma gelmessen bunca yıllık arkadaşlık hakkımı helal etmem sana pis herif :)
eyw. çok sağol :)
Orlando güzel yer valla ben de 2003 yazında ordaydım..
Otelde çalışcaksan, ne yap et bell boy olmaya bak ii para kazanırsın :)
Boş zamanlarında sahil kasabalarını özellikle miami yi gez.. Tadını çıkar.. Ordayken burayı, Geri dönünce de orayı özlüyor insan..
ericim kendine ii dawarannn arayı sogutmayalımmm :)
kanka sag salım gıt valla sana orda başarılar dılıyorum bol bol ortam fotoları ıstıyoruz:D:D:D:D
hadi güle güle:heyoo:
eriador kaan
yüz yüze tanışmadık aynı ortamda bulunmadık burada bile fazla sohbet imkanımız olmadı
ama güle güle git kardeşim :)
umarım hayallerin gerçek olur.. hedefin temelli orda kalmak mı yoksa sadece eğitim amaçlı bikaç sene mi?
bende 3 ay gitmiştim amerikaya gezme amaçlı oldu benimkisi biraz..
uzak kalacaksın ama bide şöyle düşün,biz türkler sıcak kanlıyız gittiğimiz her ortama uyum sağlarız,sende orda kendine bi çevre edinirsin çabukcak ;)
döneceğin zaman da bizler yine burda olacağız yok dönmez isen de zaten internet bu işe yaramıyor mu ;)
hayallerinde allah sana yardımcı olsun kardeşim iyi yolculuklar...
Yolun açık olsun :)
Bizi counter hastalığına bulaştıran alkolsever kaan :D Hayırlısı olsun umarım başarılı olursun eğitiminde..
Yolun açık olsun,güle güle git güle güle gel.Eminim gelecekte bu tercihin çok işine yarıcaktır umarım.
olm arkandan efes fıcı dokcem giderken :hahaha:
eeee eri sen gidersen kimle kola reklamı çekicez :D
arkadaşlar 15.11.2008 cumartesi eri ye veda partisi gelmek isteyen herkezi bekliyoruz her zamanki yerde herzamanki koşullarda. çılgın bir akşam için hadi bakalım. :)
kanka usa de tt apache meetingleri düzenle :D yolun acık olsn bizi unutma :)
Hayırlı olsun güle güle git :)
öncelikle içten msg ın ve önerilerin içn çok tşk ederim :) bro bunları her zaman aklımın bi uçunda olcak :)
ilk 1 - 1,5 sene ing yi düzeltene kadar çalışmayı düşünüyorum ondan sonrası makul bi okul bulup okumayı Allah kısmet ederse ...
Eyw. Arda çok tşk ederim :)
ahaha abi sizde potansiyel varmış bende anlamadım birden tüm forum cs kolik oldu :D ama gzl günlerdi cumartesi saat 1 gezme etme günü biz pc başında cs :) iyi dileklerin içinde tşk ederim :)
Eyw. çok sağol :)
ahuauha saol kardeşim :)
Eyw tyMu çok sağol :)
mustafa ile planlarımız war zati :) kısmet diyelim ... sizi unutmak imkansız bro herşey için sağolun tekrardn :)
ahahah light kola reklamı için berkan uygun adam :P party için sağolun beyler gzl olucağından şüpem yok :)
gulegule bol sans hersey ııstedııgıın gııbıı gııder ııns...
yolun açık olsun,başarılar.
hayirLisi oLsun , yoLun acık oLsun
hayırlısı olsun,şimdiden başarılar dilerim
kaan heyecanlımısın??
ben gitçeğim zaman çok heyecanlı deildim ilk başta
ama son gün sabah 6daydı uçağım gece uyuyamadım falan :D
bütn gece fat boy slim sunset şarkısını dinledim :D bird of prey :D bide benim ilk uçuş deneyimim olacaktı :D o yüzden şarkıyı dinledim paso ehuehu
ilk defa uçağa bindim chigagoya uçtum ahuauhuheheh
abi tanışmıyoruz ama duygulandım baya hayırlı olsun nediyeyim insanın dostlarını kaybetmesi uzaklaşması kötü olur allah en hayırlısını sunsun :)
Hayırlı Yolsuluklar.
hakkında hayırlısı olsun allah seni utandırmasın başarılar diliyorum ordaki yeni hayatında gülegüle git gel
heyecan ne kelime çok uzun zamandır bekliyordum bunu :) kelimelerin yetersiz olduğu anlardan :) bende chigago üzerinden geçicem umarım kaybolmayız oralarda :)
eyw kardeşim tşk ederim :)
Sağolun çok tşk ederim :)
teşekkür ederim sağolun varolun :)
sağollasn abi çok tşk ederim :)
Allaha emanet Şimdiden hayırlı yolculuklar
Kaanım hayırlısı olsun, cok sevindim sonucun olumlu olmasına :)
Tabiki özleyecegiz, gözlerimiz seni arayacak özellikle icerken :D
Ama hayatını tamamen degistirebilecek bir sans, iyi degerlendir derim ;)
Haftasonu güzel bir bulusma yapar, apachelere yakısır bicimde ugurlarız kardesimi :D
* Sonerle Amerikaya Efes yollarım ben sana :D
Hakkında hayırlı olsun :)