Düşünürseniz araç bizdedir yardımcı olurum..
Connecting Site...
Düşünürseniz araç bizdedir yardımcı olurum..
Connecting Site...
Eşim Captiva /Qashqai +2 istiyor discovery ve pathfinder ben seceneklerim mecburen haftasonu, tatil vs ben kullanacağım için.
Adam gibi bişey olsun istiyorum.
Connecting Site...
kendi araçım düşünürsen yardımcı olurum.
sanayide duyduğum yeni nissanların şanzımanları baya sıkıntılıymış.. ben olsam nissanı o yüzden kriterlerden çıkartırdım.. disco iyi tabiki tamamen para çokomel denklemi..
bana sorarsanız fiyat performans orantısında türkiyede ikinci elde alınıcak en ideal araçlar cayenne 3.2 , infiniti , gc 3.0crd ..
captivaya falan ben olsam girmezdim kötü değil yenileri çok güzel ama chevy avrupa türkiyeden çekildi pazarda o yüzden araç elden zor çıkıyor.. ilerde dahada zorlaşıcaktır bu zorluk.. parça servis insanların kafasını kurcalıycaktır.. bir navigatorde değilki alınabilinitesi her daim al benisi olsun..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Buarada 7 kişilik Volvo XC90'da bakılabilir düzgün bir araç bulunursa.
Örnek:
Connecting Site...
Connecting Site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
İlan sadece örnektir
Connecting Site...
Bence sizin için en iyi araç , aynı zamanda 7 kişilik
Captiva daha önce kullanma ve uzun yol yapma sansim oldu toplam 600 km civarinda 320 tl yakti..ön koltuklar rahat fakat arkalar için ayni seyi soyleyemeyecegim.. Asiri rahatsiz her virajda bi saga bi sola gitmemek imkansiz gibiydi..arkadaki en güzel şey ekranlarin olmasiydi o kadar..
Audi Q7 de düşünebilirsin. Hem güçlü hem sessiz hem konforlu hem de yakıt olarak ekonomik. Ayrıca arabada yok yok. AT lerle güzel işler çıkarıyor. Onun dışında Discovery 3 de olabilir ama Disco 3 lerin tek handikapı km leri çok yüksek oluyor. Düşük km olanların da fiyatları anormal yüksek oluyor. Bir de 2.7 TDV6 motorlar için çok dikkat etmeniz gerekir. İyi bir usta iyi bir elden geçirme ve bakım şart daha alır almaz.
Bende Freemont diyorum yok fiata binmem derseniz Dodge Journey ! İnceleyin derim.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bende iyicene @kesici gibi oldum
Bahadır abi işin şakası bir yana alabiliyorsanız Disco 3 alın gerçekten üzmez tam keyif arabasıdır.
Takipte olduğum bir Disco 3
Connecting Site...
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Disco3 en iyisi aralarında yakıt tüketimi hariç hiçbir sorun yaşamadık, uzun yolculuklarda 7 yetişkin rahat seyahat edebiliyor ama arka koltuklar açıkken bagaj yetersiz oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)