Connecting site...
Connecting site...
Printable View
2008 yılında Avrupa yakasında otomobil fuarı vardı. Otoparkta otobüs sıkıştığı için otopark içinde trafik olmuştu otobüsün dönmesi için köşedeki araçlardan birinin sahibinin gelmesi bekleniyordu. Tam bizim arabanın sağında sarı renk supra vardı sanırım 06 plakaydı. Arkasında beyaz 3.20d vardı sıfır. Şöförü geldi 3.20 ye bindi ve supranın arka tamponuna vurdu tam ortadan :) Türkiye'de ilk canlı supra görüşümdü ve arabaya otoparkta vurdular :) PT plaka olan sarı supraydı sanırım ama plaka konusunda emin değilim. %90 diyebilirim.
adam oyundan ilan açmış ya la
auhuahaua bunuda onaylamışlar ya la :D
***** site iyice cıvıttı..
Bana zamanında model yılına göre km bilginiz gerçek olamaz diye ilanımı onaylamayanlar oyundan çekilen fotolarla açılan ilanı onaylıyor. Yapacakları işi s...ym
Sarıyerdeki gri supraysa ben de görmüştüm branda yoktu üzerinde
Sahibindenin boku cikti artik alternatif sart
Resimdeki toyota soarer hakkında bilgisi olan varmı? istanbul altkaynarcada duruyor.
Plaka olarak sonu 666 olması bana 06 EH 666 supra ile bağlantılı geldi o yüzden bu konuya attım.
http://i58.tinypic.com/23ixxjb.jpg
Merhaba araç benim, sağlık sorunları nedeniyle araçla buara pek uğraşamadım o yüzden bayadır orda yatıyor.Şuanda da nası ilerleyeceği konusunda kararsızım bi kaç hafta içinde tekrar uğraşmaya başlayacağım.buarada plaka bağlantısı doğru iki aracın da eski sahibi aynı kişi.
Çok geçmiş olsun tez zamanda allah şifa versin, araç gerçekten çok güzel duruyor Türkiye'de pek göremeyeceğimiz araçlar olduğu için dikkatimi çekti böyle bir güzelliği caddelerde gazlarken görmek isteriz :)