Supra sahipleri bizim kadar hevesli değiller sanırım.En azından sürüş keyfini deneyimini bizlerle paylaşsalar çok güzel olur.bu araca sahip olmak herkesin rüyası (:
Printable View
Supra sahipleri bizim kadar hevesli değiller sanırım.En azından sürüş keyfini deneyimini bizlerle paylaşsalar çok güzel olur.bu araca sahip olmak herkesin rüyası (:
rx-7
Connecting Site...
8-9 sene oncesinin bir videosu vardi Halic Mecidiyekoy yonune dogru tunelde sara sara giden bir supra. O hala hayattami ve hangisi ? :)
Lüleburgazdaki araç olmalı,bilmiyorum tam olarak.
Piyasaları olmadığından,üstünde de extra şeyler olduğundan fiyatlar böyle.verilir verilmez tartışılır.bu tarz arabaların supra,rx7 vs değişmez tek özelliği çok değerli olduğu.sonuçta doğunun ürettiği en üstün otomobiller o yıllar için.
Türkiye"de siyah renkli Skyline GTR R34 varmış, sahibi kapalı garajda saklıyormuş.
Araç efsanede Türkiye"de 1 tane siyah renkli olduğu efsanemi acaba, aramızda gören duyan varmı? :confused:
129 bin dolar bugünün kuruyla 390 bin tl den fazla yapıyo
bunu buraya yazmak istedim :)
bilmediğimden ek olarak soruyorum ;
r34 vs yurt dışından araç sokmak buraya çok mu zor ?
vergilerini vs ödeyip ??
mesela, japonya dan gidip r34 alıp getirmek gibi.. ?
kızımın ilk heyecanı :)
http://i.hizliresim.com/vnNmYR.jpg
Abi bu konuda hemen hemen herkesin kafası karışık 3 yaş sınırı vs.
geçenlerde fransada birisi Japonya"dan EK9 Typer getirttirmişti içim gitti yeminle :)
Aslında bizde yapabiliriz ama bu işin aslını astarını iyice araştırıp bilmemiz lazım.
Elin gavuru ülkesine Japonya"dan çatır çatır ne arabalar getiriyo, bizim onlardan neyimiz eksik.