Bu ets plakalının iyi orasını burasını çalmıyorlar orda :)
Printable View
Bu ets plakalının iyi orasını burasını çalmıyorlar orda :)
Hikayelere bak arkadaş ya... Kimsenin evladı ölmesin...
Gaziantep'te kırmızı bir supra vardı. Benim de katıldığım bir düğün konvoyunda gördüm sonra bir daha hiç görmedim :)
supralar supralar ömürden seneleri çalan gerçek canavar senelerdir bu ikili r34 gtr ve supra nasıl yapmıssa adamlar seneler geçti hala üzerine ara çyok bu ikisinin
Ne cevherler varmış TR de ya.. o gti ı görmeden inanmam ama... Allah düşmanıma bile evlat acısı vermesin...
sarıyerde cok eskıden r34 de vardı uyusturucu tedavisi gören bi adamın ne oldu bilmem şimdi
Ets'yi kismet olursa ben alacagim.elimi opene 100.000 pesine veririm :D
yaklaşık 3-4 senedir aynı yerde duran ETS gri supra sarıyer sahilinden kayboldu :)
yaklaşık 2aydır yerinde durmuyor, sahilde üstü paspal bir branda ile örtülü duruyordu, o gitti aynı anda eski kasa bi clk geldi, aynı branda onun üstünde duruyor şimdi ve supra kayıp
acaba el falan mı değiştirdi :s
ben tamamen stock supra kullandım arkadaşlar ama sağdan direksiyon biraz garip geldi ama zevkliydi :)
acaba turkiyede hiç gumruk girişli mirişli honda NSX varmıdır bi kere etilerde gördüm ama bir daha hiç görmedim füme renginde. ayrıca plaka 34 plakaydı
plakayı bi sorgulayın e devletten el değiştiyse muhtemelen ordan belli olur
bi ara supra konusu vardı turkiyedi supralar diye aratırsanız bulabilirsiniz. sanırım 15 ila 30 adet supra bulunuyordu.
diğer sayfaları okumadım ama benım bıldıgımde turuncu supra vardı dtm kanatlı F&F'den fırlamış gibi maslak sanıyede avk servisde brandalı duruyordu.. şu andaki durumundan haberi olan varmı acaba ? :)
Benimde bildiğim gri bir supra var baltalimanı kemik hastanesine gelmeden 500mt gerisinde garajda duruyor.