yahu jza70 - ma70 istiyorum ben :D
Printable View
yahu jza70 - ma70 istiyorum ben :D
Permi hakkı konusunda ne trafik takipcilerden, ne polislerden, nede avukatlardan bilgi alamadık. bu işi bilen varsa açıklayabilir mi ? Dedenin hakkını kullansak diyoruzda
bizim içimizde ki supra sevgisi hep fast furious 1 den kaynaklı :D :D
İzmir'de yok +1 :)
Izmir'de mavi (gece mavisi) bir supra var. Çok ortalarda görünmüyor ama var.
bende dün gece bursa'da gördüm sarı bi supra saat 2.30 3 sularıydı.
lan lunn diene kadar uyanmışımm
Yazın 3-4 defa çeşme-izmir otobanda gördüm. Ama inanki plakasını hatırlamıyorum. Ya da bakmadım.
Çeşme italya'dan feribot ile gelenler çok olduğu için belki onlardan biridir.
1-2 defada alsancakta gördüm aynı aracı. Yani yurtdışından gelen bir araç olması biraz zayıf ihtimal. ama olurmu olur...
Plaka hakkında bir bilgim yok.
Buldum gizli suprayı :icon_wack
link: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bjXSAggAbt0
:D :D supra kktc den geliyor mersine bizde gidioz tersine :D karaburunda yazlıkları var :D 50 defa kaza yaptı bizim çocuk uslanmadı :D aile dostumunuzun aracı beyazdı kaza yaptı maviye boyattı kktcnin gözünü seveyim..
bu arada araç sağdan direksiyon en apaçi işi jant taktı kendi içinde dönüyor jant falan :D
ets supra el mi değiştirdi öyle bir söylenti var =)
valla ben bilmem hacı kafamda güzel değildi net hatırlıyorum hatta yanında bide lambo vardı :D
ama supranın paspası olayım çiğnesin beni yani :p :D :D
Bu supralarin net kac tane ulkeye girdigini ogrenmenin bi yolu olmali :)
valla her seferinde konuyu açarken korkarak açıyorum bu sefer o mesajla karşılaşıcam diye,
"evet beyler ETS suprayı ben aldım, CLK ile kafa kafaya takas ettik" :D
07 plaka lacivert pert olan araç şu anda İsmail deki satılık beyaz olan araçtır. Antalyadaki diğer beyaz ise şu anda üzerine DoLuck body kit takılıyor sahibinde TR plaka beyaz R33 de . Yakında ikisi de piyasaya çıkar.
Ankara daki diğe 06 DG plakalı beyaz Supra ise eskiden İstanbulda idi. Önce 34 CUD 90 sonra 34 SUP 40 oldu ve Ankara ya gitti siyahtı beyaz oldu. Ankara daki diğer Supra olan sağdan direksiyon sarı ise İstanbul Sarıyer fe sarışın bi ablada idi. Şimdi herkes tek orjinal kalan gri 34 ETS 34 Supra nın peşine düşmüş bi arkadaş yıla denk gelip 100 lira teklif etmiş adam cevap bile vermeden yoluna devam etmiş
Ets benimdir. Karayilana sevgiler :D
gurcıstanda bıtane gordum adamlar kartal parasına bınıyodu gozlerım doldu :(
çaresizliğin gözü kör olsun ne diyelim:D
konuyu takipteyim hep balattaki supradan sonra forumdan hatırı geçen bir abimizden öğrendiğim gtr34 warmıs siyah türkiyede tr plakalı bilen warmı acaba seneler önce sahibindende wardı eleman yurtdısında oldugum için kardeşimde binmiyor zaten diyip satıyordu o araçmı acaba
artı 10 küsür senedir yatan bir motor war iş görürmü acaba revize edilse mk1 supra gümrükden alınma idi 2 kasa halinde aktarma yapılmıstı kasası iyi olanın motoruydu sökülmüş yatıyor hala ?
Bilkent 3 te bordo bir supra var, nadiren çıkıyor