Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
pardonda sizin şasi kavramınızı anlayamadım ben .komple bos kasa bulmuslar bursada siyah onu getirteceklerdi en son mersine griye boyanıp kendi motorlarını bindirecekler ruhsat muhsat hersey aynı sekilde kalacak. kupa degiştikten sonra sen ne şasisinden bahsediyosun ? düzgün kasanın neyini düzeltecekler ?
zaten dokunası hikayeleri olmasa insanlar onca teklife ve icbar edilmelerine karşın satarlardı araçlarını.. Allah kimsenin başına vermesin..
selamlar, bizde evde supra yapıyoruz. tahmin edebileceginiz gibi ar-ge asamasındayız. sasesinin kalıplarını falan alıp, döktürdük. gerisi ıvır zıvır![]()
Arabacı Ağır japon..
o değilde memlekette baya supra varmıs onu ogrenmis oldum![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
türkiyedeki supralar konusu vardı techde arastırın ordan hepsi liste seklınde yazıldı
http://www.techturkey.com/forum/sohb...supra-var.html
konuda burda
İlker G.
ney yok kardeş, anlayamadım? burdan, zımpara makinesi ile bir bütün olan usta rekfefiyecimiz behcet kacanıkovalar abiye, EJDERHA BURUN lakaplı kapakcımız gıyaseddin keyhüsreve, elektrikcimiz II.murat'a, kaportacımız ölücü hasan'a ve japonyadan transfer ettigimiz ana ustamız kowokashi udekashi tsukamatsuru abiye selamlar..
Arabacı Ağır japon..
turkiyede gizli saklı gorunenler dahil bence 30-40 mk4 supra vardır..
30-40? e46 M3 bile 80 küsür satıldı sorsan 1000 tane vardır denir
en büyük aşklarımdan biridir keşke daha fazla olsaydı piyasada...
bu gri supra nerelerde acaba bile nwarmı güzelmiş ets plkalı
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)