Ahuahha bakın bu bir dramdır :P
Printable View
Yav herkeste sikinti varmis ya la . Bi bende var saniyorum vardida sorun herkes konu acilmasinimi bekliyordu :) napicaz bu durumu? Gerci sahibindene girincr 2x gunah point direk her ilanı kufurle kapatiyoruz oda ayri bir ironi
Şöyle birşey var kullandıkları firewall lar eğer sizin ülkeden atak yiyorsa direk ülke ip aralığına blok çakabiliyor.
Türkiyede böyle bir sıkıntı yok sadece refuse ediyorlar o ip yi. Eğer ki Vpn kullanıyorsanız onda zaten önce kontrol ediyor sonra içeri alıyor. Yurt dışı bağlantılarda o yüzden bunu yaşarsınız. Aslında tamamen ataklara karşı alınan bir savunma. Sahibinden.com it de bulunan arkadaşa sorunu ilettim sizin için :)
Çatır çatır açılıyor bende lg g4 standart tarayıcı
Aynı sorunu yaşıyorum Polonya'dan girerken.. hoş 96 model corolla 25 lira olmuş girmemek daha güzel :)
Fakirler sabahdan akşama kadar napıyonuz lan sahibinde kedinin ciğere baktığı gibi mi bakıyorsunuz?
nihahahahahah
Sahibinden.com fakirleri sokmuyormuş artık siteye 5 araca bakınca fermasa gidip ferrariyi elleyen anadolu fakirini gören müdür gibi "tamam lan yeter bozacan amk" diyip sokmuyor bi daha siteye
hahohaho
Hani fuarda lambonun kapıyı kilitlerlerya sorarsınız içine bakabiliyormuyuz diye yavşakça sırıtan bir yetkili hayır der. sonra tam siz giderken bir kodaman gelir arkadan lambonun kapısı açılır içine oturur kurcalar orasını burasını.
işte sahibinden size yavşakça gülüp hayır diyor :) :) :)
Ulan ben de sorun benim salak laptopta diye sövüyordum, sevindim :D
Bende 5-6 haftadır var bu problem, 2 haftadır TR'deydim orada yine sorun olmamıştı sanırım şimdi geldim favori konusuna bakarken 3-5 ilan sonra patates oldu yine.
Galiba sorunun bir çözümü yok block falan yiyoruz sahibindenden yurtdışındaki adam gelip de siteyi yormasın diye :)