E46 318 320 325 ben de araştırmıştım bir süre hatta forumda konu da açmıştım. O kasaya 325 daha iyi denilmişti. Vergi 320 ile aynı, motor büyük kasayı anca taşıyor ve yakıtta da fazla fark yoktu sanırım. Kullananlar daha iyi bilir tabiki.
Printable View
E46 318 320 325 ben de araştırmıştım bir süre hatta forumda konu da açmıştım. O kasaya 325 daha iyi denilmişti. Vergi 320 ile aynı, motor büyük kasayı anca taşıyor ve yakıtta da fazla fark yoktu sanırım. Kullananlar daha iyi bilir tabiki.
maksat yürümesi değil tabiki ama eşşekde değildir sonuçta bmw
gidişi için güzel yorumlarda yapılmış tam aksinede. arabasından arabasına değişebilir bu durum
teşekkür ederim ilanlardaki araçlar tam aradığımız tarzda bakalım alacağımız zaman istediğimiz gibi bulabilirsek eğer
328 zor olursa en fazla benzinlide 318 olur
bakalım mehmet abi araştırıyoruz şimdilik, alacağımız zaman belki e90da alabiliriz
benzinlide 318 düşünüyoruz.
yorum yapan bütün büyüklerime teşekkür ederim. benzinli olursa 318 143bglik olanlara , dizel olursada 320 bakıyoruz bakalım hayırlısı olsun tekrardan teşekkürler
20d ve 18i için problemli diye duydum/okudum ben de merak ediyorum kullananların yorumlarını