sompo'ya yaptırdım en düşük o verdi
Printable View
Fiyatlar düşmeyecek, geçti 150 liraya sigorta dönemleri şeklinde bi açıklama vardı gazetede. Üslup da değişti, sanki bedavaydi.
alınan teminata göre fiyatlar bedava idi, güncel fiyatlar yaklaşık %20 ucuzlarsa ideal olacak.
Hep konuşulan şikayet edilen bir yanlışlık var daha doğrusu yanlış düşünce var, 5 bin liralık araba da bin lira trafik ödüyor 500 bin liralık araba da bin lira trafik ödüyor, bu doğru çünkü trafik sigortası karşı tarafa ödeme yapıyor ve kaza yapma riski ucuz arabada ne yazık ki azalmıyor hatta artıyor.
Valla turker bey belki haklısınız ama %20 ucuzlasa iyi olmaz en az %50 falan gerekli ben 2500 liraya ayagı yerden kesmelik bir araca 1700 lira oda en ucuzu sigorta fiyatı cıkardılar allah için bu nedir ya bu nedir ya amaçları ne yani aracıma sigortasız biniyorum polisten kaçıyorum ve yaptırmamaktada ısrarlıyım ucuzlayana kadar evet riski varmı var ama şu fiyatı ödeyecek durumda bi adam olsam şuanda 2500 liraya araba bakmazdım sigorta şirketleri bunun farkında degil yada devlet farkında degil gerçekten çok üzücu
bende 1000 lira olsun ama muayne gibi 2 sene geçerli olsun hatta muayneyle beraber aynı anda alınsın 2 senede bir muayneyle yenilensin
İlk 4 sene önce aldığımda 220 liraya yaptırmıştım sonra 300 sonra 350 sonra 320 en son geçen gün 715 e yaptırdım hepside axa sigortadan araç 206 peugeot ve sıfır kaza hasar vs. ilk sorulan kriter yaş. 30 yaş üstü bi tık düşüyormuş hoş düşse de nekadar düşecek. Koyun gibi de veriyoruz ya en çok bu koyuyor.
2012 model cruze en ucuz 2305 tl. 8000tl teklif veren bile oldu. Ocak ayında 2008 model astra için 650'ye yaptırmıştım. İki araba sahibi olmanın, 8 yıl önceki pertin ve 25 gün geç yaptırmanın sonucu yüzde 70 zam ve geçmiş hasarsızlığın kaybolması. Zorunlu olması da cabası.
97 civic geçen sene 800 lira ödedim, bu sene 2300 çıktı..
kasko yaptıran bir kullanıcının zorunlu olarak trafik sigortası yaptırmasının çift kondom kullanmaktan farkı nedir birisi açıklayabilir mi? (3-5bin teminatlı kaskolardan bahsetmiyorum.)
Ticari taksilerdede 5 bin lira en yüksek çıkan rakam diye biliyorum
Ticari taksiye en fazla 5000 ve kamyonete en fazla 2000 tl çıkıyorsa binek bir otomobile ne olursa olsun en fazla ama en fazla 1000-1500 tl çıkmalı. Tavan fiyat belirlenmesi gerekiyor. Bu ülkede artık saçma sapan gerizekalıca yapılmayan bir iş olsun artık.
sompro mapfre her firmaya soruldu. Hatta teyit almak için başka bir aracıdan da internetten de fiyat aldım. 8 sene önceki kaza için 3. basamaktan verdiler. Seneye astrayı satınca beyanla hasarsızlığını cruze'a aktarmaya çalışacağız. 48 plakaya çevirdim. Onlar da işe yaramazsa annemin üzerine satış vereceğim.
önceden ticariler yüksekti, onlarada 28 ekim 2015 tarihinden itibaren tavan prim uygulaması getirdiler
kamyon 6.000
kamyonet sınıfı 2.000
minibüs 3.300
otobüs (sürücü dahil 18-30 koltuk) 5.700
otobüs(sürücü dahil 31 ve üstü koltuk) 17.700
taksi 5.400
şu an bu şekilde ticarilerin tavan primleri
Ticari araçlarda, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF)'nun Hazine Müsteşarlığına yaptığı başvuru sonucunda tavan prim uygulaması getirildi. Normal binek hususi araç sahiplerini ve motosiklet kullanıcılarını temsil eden bu şekilde oluşumlar olmadığı için trafik sigorta risk primleri yüksek devam ediyor olay bu.